NE IDEM NIGDE, PARTIZAN JE MOJA KUĆA: Prvotimac Partizana otklonio svaku sumnju oko njegovog navodnog odlaska! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

OGLASIO SE

NE IDEM NIGDE, PARTIZAN JE MOJA KUĆA: Prvotimac Partizana otklonio svaku sumnju oko njegovog navodnog odlaska! (FOTO) (VIDEO)

"Sigurno jedna uspešna sezona za Partizan, ali ostaje žal što smo ostali bez titule"

Objavljeno:

Mladi fudbaler Partizana Svetozar Marković rekao je da trenutno ne razmišlja o drugim klubovima jer hoće da se posveti sledećoj sezoni i napadu na duplu krunu.

Proglašen je za najboljeg debitanta u Superligi i dodao je da je neiskustvo u seniorskom fudbalu platio manjkom čvrstine i mirnoće u duelu protiv Crvene zvezde.

Veruje da će u narednoj sezoni biti bolje.

- Sigurno da bih bio malo smireniji sada, jer mi je to bio prvi derbi u seniorskom fudbalu. Možda bih bio malo čvršći nego tada - izjavio je Tanjugu Marković.

Prema njegovim rečima, priznanje koje je dobio je do sada najznačajnije, ali se nada da će nastaviti sa radom kako bi ih imao još više u budućnosti i osvojio titulu sa crno-belima.

foto: EPA

- Ovo je najznačajnije priznanje do sada, a nadam se da će ih biti još. Ovo je prva sezona u seniorskom fudbalu. Nastaviću da treniram još bolje i pokušam da osvojim duplu krunu naredne sezone i igram Ligu Evrope. Zadovoljan sam što smo igrali Ligu Evrope i što imamo priliku da osvojimo Kup Srbije. Sigurno jedna uspešna sezona za Partizan, ali ostaje žal što smo ostali bez titule - rekao je Marković.

foto: FK Partizan

Fudbaler koji se izborio u konkurenciji iskusnijih igrača za prvu postavu ne želi da pitanje stadiona na kojem će se odigrati finale Kupa bude u prvom planu. - Lepo je igrati na nekom većem stadionu, ali nas igrače to ne bi trebalo da zanima, jer glavni fokus mora da budu na našoj igri - izjavio je Marković.

Mladi fudbaler, za kojeg je interesovanje pokazao i Mančester Junajted, ne vidi sebe u nekom drugom klubu, jer osvajanje duple krune navodi kao motiv da i naredne sezone nosi crno-beli dres. - Ne razmišljam o drugom klubu. Trenutno sam ugovorom vezan za Partizan i sva pažnja mi je usmerena na napredak u igri i naredne sezone osvojim duplu krunu - naveo je Marković

BONUS VIDEO:

Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.