MITAR NIJE DAO GOL I IPAK JE BIO IGRAČ UTAKMICE: Srbin najzaslužniji što je Fulam na korak od Premijer lige! (FOTO)
Foto: Reuters

Dominirao na terenu

MITAR NIJE DAO GOL I IPAK JE BIO IGRAČ UTAKMICE: Srbin najzaslužniji što je Fulam na korak od Premijer lige! (FOTO)

Srpski reprezentativac je rekao da njegova ekipa zaslužuje da izbori plasman u najviši rang takmičenja u Engleskoj

Objavljeno:

Fulam je konačno uspeo da pobedi i prebrodi prvu prepreku u plej-ofu za ulazak u Premijer ligu, i to na krilima srpskog trenera Slaviše Jokanovića i srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

"Kolibari" su pobedili u revanšu na svom stadionu Derbi Kaunti 2:0, posle poraza u prvom meču 1:0, i naći će se na "Vembliju" u velikom finalu koje odlučuje koja ekipa će igrati sledeće sezone u Premijer ligi.

Iako nije uspeo na ovom meču da se upiše u strelce, Mitrović je izabran za igrača utakmice zahvaljujući svojoj igri i doprinosu ekipi i pobedi na terenu. On je imao sedam udaraca na gol, od čega dva u okvir gola.

- Zbog ovoga sam i došao, zaista je neverovatan osećaj. Smatram da zaslužujemo ulazak u Premijer ligu jer igramo dobar fudbal sa puno šansi. Veoma sam ponosan na ekipu i neizmerno srećan - kazao je Mitrović posle meča.

Umesto njega golove su dali jedva punoletni Rajan Sesenjon i Odoi, a srpski reprezentativac je izrekao niz pohvala na račun mladog saigrača o kome već neko vreme bruji štampa na Ostrvu.

Aleksandar Mitrović igraće u finalu na 'Vembliju
Aleksandar Mitrović igraće u finalu na "Vembliju"foto: Reuters

- Neverovatan je igrač, čitam stalno šta pišu o njegovim partijama. Mnogi velikani su zainteresovani, ali je on i pored toga s dve noge čvrsto na zemlji. Pokazuje da će biti veliki igrač - poručio je Mitrović.

Finale plej-ofa se igra 26. maja, a Fulamu će protivnik biti bolji iz dvomeča Aston Vila - Midlzbro. Prvi susret je pripao timu iz Birmingema 1:0.

BONUS VIDEO: Saša Ilić posle pogotka za pamćenje protiv Čuke

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.