Poznati fudbalski klub promenio ime zbog predsednika SAD: Od sada će imati Tramp u svom nazivu! (FOTO)
Foto: AP

U znak zahvalnosti

Poznati fudbalski klub promenio ime zbog predsednika SAD: Od sada će imati Tramp u svom nazivu! (FOTO)

Oni su oduševljeni njegovim predlogom rešili da mu se na ovaj način oduže

Objavljeno:

Jedan od najpoznatijih izraelskih fudbalskih klubova, Beitar iz Jerusalima, odlučio je da se ubuduće zove Beitar Tramp Jerusalim.

Razlog zašto je uprava kluba donela ovakvu odluku jeste želja da se iskaže zahvalnost predsedniku SAD, Donaldu Trampu, koji je dao predlog da Jerusalim postane glavni grad Izraela, i tako premesti prestonicu iz Tel Aviva.

Ovaj njegov predlog podigao je ogromnu prašinu u javnosti i mesecima je bio tema polemike i diskusije pogotovo u Ujedninjenim nacijama, a brojni su protivnici ovog predloga predsednika Amerike.

Ipak, ima i onih kojima se ovaj predlog veoma dopao, baš kao što su ljudi iz uprave Beitara.

- Predsednik Tramp je pokazao hrabrost i pravu ljubav prema narodu Izraela i njegovoj prestonici, a ovih dana mnoge države kreću vođene njegovim primerom. Prvi čovek našeg kluba, vlasnik Eli Tabib, kao i izvršni direktor Eli Ohana, doneli su odluku da se Beitaru promeni ime u čast predsednika koji je stvorio istoriju, pa ćemo se ubuduće zvati Beitar Tramp Jerusalim - navedeno je u saopštenju kluba, a nije poznato da li je ova promena samo trenutna ili trajna.

BONUS VIDEO: OPŠTE LUDILO! Ovako su fudbaleri Zvezde do rane zore slavili titulu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.