MI SMO ŠOKIRANI, A ZAMISLITE KAKO JE TEK PORTUGALCIMA: Zvezda odbila da igra na Svetskom prvenstvu! (FOTO)
Foto: Reuters

Iznenađujuća odluka

MI SMO ŠOKIRANI, A ZAMISLITE KAKO JE TEK PORTUGALCIMA: Zvezda odbila da igra na Svetskom prvenstvu! (FOTO)

Jedna od najzvučnijih vesti uoči Mundijala u Rusiji

Objavljeno:

Portugalci, ali i ljubitelji fudbala širom sveta u u šoku nakon saopštenja standardnog reprezentativca te zemlje, Fabija Koentraa, koji je odbio da igra na Svetskom prvenstvu.

Fudbaler Real Madrida, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Sportingu, saopštio je putem svog Fejsbuka da neće igrati u Rusiji i poručio selektoru Fernandu Santošu da ga ne stavlja na spisak.

- Prošle nedelje, posle dugog razmišljanja, obavestio sam selektora da posle veoma umarajuće sezone, nisam u fizičkom stanju da igram za reprezentaciju na nivou koji traži igranje na Svetskom prvenstvu. Nikada neću okrenuti leđa svojoj zemlji i nadam se da ću biti u mogućnosti da u budućnosti igram za nacionalni tim. Do tada, uvek sam bio i uvek ću biti verni navijač. Želim vam svu sreću, momci - napisao je Koentrao.

Iskusni bek je bio jedan od glavnih igrača u portugalskoj nacionalnoj selekciji, iako je preskočio i EURO 2016. godine kada su se njegovi saigrači okitili titulom šampiona Evrope. Koentrao tada nije mogao da igra zbog povrede.

BONUS VIDEO: Novak Đoković na druženju sa novinarima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.