APAČ SE SPREMA ZA ODLAZAK: Karlos Tevez najavio penziju, ali ne odmah! (VIDEO)
Foto: AP

JaVIO SE APAČE

APAČ SE SPREMA ZA ODLAZAK: Karlos Tevez najavio penziju, ali ne odmah! (VIDEO)

Ostaviću fudbal kada mi bude istekao ugovor sa Bokom na kraju sledeće godine

Objavljeno: 16:50h

Čuveni argentiski napadač Karlos Tevez doneo je odluku kada će se penzionisati. Sreća po sve fanove Boke i fudbala generalno, jeste ta da ćemo imati prilike da ga gledamo još godinu i po dana u dresu tima iz Buenos Airesa.

Apač je tako potvrdio da će odraditi ceo ugovor koji ističe na kraju 2019. koji ima sa ekipom iz koje se vinuo među fudbalske zvezde i pokazati ljubav i poštovanje prema svom drugom domu, čuvenoj "Bombonjeri". - Ostaviću fudbal kada mi bude istekao ugovor sa Bokom na kraju sledeće godine. Ne želim da odem u drugi klub i oprostim se u nekom drugom dresu. Ne želim da se penzionišem, a onda postanem trener ili direktor. Prvo moram da se pripremim za takvu ulogu - izjavio je Tevez.

Tevez je u Boku prvi put stigao sa 13 godina, a 2001. je debitovao kao jedan od najvećih talenata tamošnjeg fudbala. Kasnije je igrao za Korintijans, Vest Hem, Mančester junajted, Mančester Siti, Juventsu, ponovo Boku, Šangan Šenhua i onda po treći put za Boku juniors.

Šampionske titule je osvajao u Boki, Korintijansu, oba Mančestera i Juventusu. Za reprezentaciju Argentine zabeležio je 76 nastupa i postigao 13 golova.

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.