BIVŠI IGRAČ PARTIZANA U ISTORIJI PRIMERE: Ovo ću moći da pričam deci i unucima! (VIDEO)
Foto: Fonet

PONOSAN!

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA U ISTORIJI PRIMERE: Ovo ću moći da pričam deci i unucima! (VIDEO)

Velika stvar za vezistu...

Objavljeno:

Jedna od najspektakularnijih utakmica ove sezone u Primeri odigrana je u Valensiji, a Levante je sa 5:4 naneo prvi poraz Barseloni.

Akter čuda protiv šampiona Španije bio je i Saša Lukić, srpski vezista i član tima iz Valensije, bivši igrač Partizana, pozajmljen iz Torina, koji je asistencijom kod drugog pogotka doprineo potpuno neočekivanom ishodu.

- Igrati s Barselonom i znati da je niko nije porazio a da su ostale još dve utakmice do kraja sezone, i da bi pobedom nad nama ušla u istoriju, samo po sebi je od velikog značaja. Igrali smo raserećno i verovali smo da možemo do čuda. Igramo mnogo dobro sa novim trenerom Pakom Lopezom, izašli smo na teren da se nadigravamo, pa šta bude i super je ispalo. Stvarno je bio spektakl za istoriju i drago mi je što sam bio deo takvog meča - rekao je Lukić.

On je na ovaj način postao deo istorije španskog fudbala, jer je prisustvovao na jednoj od oproštajnih utakmica Andresa Inijeste.

- Sigurno da sam srećan zbog dobre igre i to protiv tako velikog kluba kao što je Barselona. Mnogo mi znači asistencija, na dobrom sam putu i pokazao sam da mogu da budem na visokm nivou i protiv velikih ekipa. Nije mala stvar doprineti asistencijom trijumfu nad Barsom. Da, igrali su svi drugi osim Mesija... Mnogo mi znači i to što sam mogao da igram protiv Inijeste koji se oprašta od Barse, pa ću moći da pričam svojoj deci protiv kakvih sam asova igrao. Da nam je neko rekao da ćemo imati takav niz... Novi trener Lopez je mnogo toga promenio, počeli smo da igramo pravi fudbal, da se nadigravamo sa svima i vidi se veliki napredak u igri. Hrabri smo i malo je šteta što se završava sezona - dodao je.

Videćemo šta će biti sa njim naredne sezone, da li će ga Torino možda vratiti u Seriju A, ili će mu dozvoliti da nastavlja da se razvija u Primeri.

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.