GOTOVA PREMIJER LIGA! Liverpul, Totenhem ili Čelsi - poznato je ko naredne sezone NEĆE u Ligu šampiona! (VIDEO)
Foto: EPA/Will Oliver

38. kolo premijer lige

GOTOVA PREMIJER LIGA! Liverpul, Totenhem ili Čelsi - poznato je ko naredne sezone NEĆE u Ligu šampiona! (VIDEO)

Doviđenja do avgusta

Objavljeno: 18:39h

Završena je Premijer liga, barem što se ovre sezone tiče. Mančester Siti je šampion, ispali su Vest Brom, Stouk i Svonsi, dok je samo odluka o tome ko će u Ligu šampiona doneta u poslednjem kolu.

U borbi između Čelsija, Totenhema i Liverpula - poražen je Čelsi, koji je ponovo ostao bez elite, drugi put u poslednje tri sezone.

U meču koji je odlučivao evropsku sudbinu Čelsija, Svrake su na svom terenu preslišale tim iz Londona rezultatom 3:0, tako da će Čelsi morati da se zadovolji učešćem u Ligi Evrope.

Nakon prvog poluvremena u kome nismo imali prilike da vidimo ni jejan gol, u nastavku meča tim Njukasla je načeo Čelsi u 59. minutu golom Pereza, da bi isti igrač samo četiri minuta kasnije povećao prednost Svraka na 2:0.U 88. minutu H aidara stavlja tačku na meč i time oprašta ekipu Čelsija od Lige šampiona.

U najzanimljivijem meču dana u Londonu, sastali su se Totenhem i Lester, a na Vembliju smo imali prilike da vidimo čak devet golova, tako da ako je neko od vas danas odigrao 7+ na ovu utakmicu sigurno se dobro ovajdio.

Utakmica je odmah počela u neverovatnom ritmu, pa je ekipi Lestera i Džejmsu Vardiju bilo potrebno samo 4 minuta da postignu pogodak i povedu u ovom meču.Međutim hari kejn je samo tri minuta kasnije uspeo da izjednači rezultat na asistenciju Lukasa. Da se utakmica nastavi u istom maniru pobrinuo se Rijad Marez golom za vođstvo svog tima u 16.minutu igre.Do kraja prvog poluvremena gledali smo dinamičan fudbal ali bez golova. A u drugom poluvremenu kreće pljusak golova koji otvara Iheanačo samo dva minuta nakon početka drugog dela igre.Dva minuta ksanije uzvraća Lamela i smanjuje prednost lestera na 2:3, a zatim četiri minuta kasnije Fuš postiže autogol koji vraća utakmicu u egal.

U 60. minutu meča Lamela svojim drugim golom preokreće rezultat pa ekipa iz londona prelazi u vođstvo od 4:3.

Vardi ponovo dovodi svoj tim u egal, svojim drugim a četvrtim golom za ekipu Lestera u 73. minutu, da bi Hari Kejn svojim drugim golom postavio konačan rezultat 5:4 i doneo pobedu timu Totenhema.

U ostali mečevima Liverpul je oduvao brajton rezultatom 4:0, Kristal palas je potazio ekipu Vest Broma sa 2:0, West Hem je bio bolji od Evertona sa 3:1...

Premijer liga 38.kolo

Barnli - Bornmut 1:2 (Vud 39 - King 74, Vilson 90+4) Kristal Palas - Vest Bromvič Albion 2:0 (Zaha 70, Van Anholt 78) Hadersfild - Arsenal 0:1 (Obamejang 38) Liverpul - Brajton 4:0 (Salah 26, Lovren 40, Solanke 53, Robertson 85) Mančester junajted - Votford 1:0 (Rašford 34) Njukasl - Čelsi 3:0 (Gejl 23, Perez 59, 64) Sautempton - Mančester siti 0:1 (Žezus 90+4) Svonsi - Stouk 1:2 (King 14 - Endiaje 31, Krauč 41) Totenhem - Lester 5:4 (Kejn 7, 76, Lamela 49, 60, Fuks 53ag - Vardi 4, 73, Mahrez 16, Iheanačo 47) Vest Hem - Everton 3:1 (Lanzini 39, 82, Arnautović 63 - Nijase 75)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.