NOVO LUDILO U ATINI: Prijović i drugari proslavili osvajanje Kupa tako što su nosili maske sa likom Savidisa koji je poznat po pištolju za pojasom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuter

BIZARNO

NOVO LUDILO U ATINI: Prijović i drugari proslavili osvajanje Kupa tako što su nosili maske sa likom Savidisa koji je poznat po pištolju za pojasom! (FOTO) (VIDEO)

Ovaj meč su obeležili mnogobrojni incidenti, među kojima su tuča na tribinama kao i nevolje pre samog meča

Objavljeno: 13:13h

Fudbaleri PAOK-a su sezonu završili sa jednim osvojenim trofejom, pošto su u finalu Kupa Grčke savladali AEK sa 2:0. Ali, daleko od toga da je samo utakmica bila u centru pažnje.

Poslednji duel ova dva kluba bio je protkan burnim događajima, pošto je u završnici prekinut, kada je prvi čovek crno-belih iz Soluna Ivan Savidis uleteo na teren noseći pištolj za pojasom.

Taj nemili događaj prouzrokovao je stopiranje lige, koja je kasnije nastavljena i u kojoj je AEK osvojio titulu. PAOK je čekao pravu priliku da se revanšira i dočekao ju je - u finalu Kupa.

Ovaj meč su obeležili mnogobrojni incidenti, među kojima su tuča na tribinama kao i nevolje pre samog meča.

foto: Reuter

Što se tiče same utakmice, PAOK je bio bolji protivnik, Prijović je uspeo da promaši penal, ali se na kraju iskupio sa asistencijom u 90. minutu. Paok je u vođstvo doveo Vierinja sjajnim golom iz slobodnog udarca.

Sa skandalima se nastavilo na proslavi titule, kada su svi igrači PAOK-a nosili maske sa likom svog kontroverznog gazde Ivana Savidis.

foto: EPA

Објава коју дели Teddy Giapoutzis (@teddy_prd) дана

BONUS VIDEO:

Grobari prozivaju Lalatovića posle pobede nad Čukom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.