SERGEJ I BASTA KAŽU - HVALA: Inter poklekao kad nije smeo, Lacio ima zicer za Ligu šampiona! (VIDEO)
Foto: AP

Serija A, 37. kolo

SERGEJ I BASTA KAŽU - HVALA: Inter poklekao kad nije smeo, Lacio ima zicer za Ligu šampiona! (VIDEO)

Sasuolo je pobedio Inter na "Đuzepe Meaci" i tako omogućio Rimljanima da pobedom u nedelju obezbede četvrtu poziciju

Objavljeno:

Inter se spotakao i dao Laciju zicer da u nedelju pobedom u Krotoneu obezbedi sebi učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona kolo pre kraja Serije A.

U stvari, nije se Inter sapleo, nego ga je sapleo Sasuolo i to na "Đuzepeu Meaci" pobedivši 2:1 te na taj način učinivši uslugu "nebeskoplavima" iz Rima.

Kada se očekivalo da će 4. i 5. na tabeli odlučivati u direktnom duelu u poslednjem kolu o tome ko će put elitnog klupskog takmičenja, isprečio se Sasuolo i utkao tugu među navijače "neroazura".

Najpre je Politano u 25. minutu izveo slobodan udarac za udžbenike, kao nekada Ronaldinjo i poslao loptu ispod "živog zida", prevario golmana i ona je završila u mreži.

Snove i nade domaćih navijača u preokret srušio je Berardi torpedom koji je u punom trku ispalio sa nekih 18 metara, probivši Handanovića.

Nadu domaćinu je dao Rafinja desetak minuta pre kraja, ali prekasno je to bilo. Sada je Lacio taj koji se pita jer ima dva boda više i dve utakmice do kraja, a Inter samo jednu.

Da ne zaboravimo da spomenemo, da se maleni Benevento oprostio od svog istorijskog učešća u Seriji A pred svojim navijačima na trijumfalan način protiv Đenove.

Serija A, 37. kolo:

Subota

Benevento - Đenova 1:0 (Dijabate 87)

Inter - Sasuolo 1:2 (Rafinja 80 - Politano 25, Berardi 72)

Nedelja

Bolonja - Kjevo 15.00 Krotone - Lacio 15.00 Fjorentina - Kaljari 15.00 Torino - SPAL 15.00 Verona - Udineze 15.00 Atalanta - Milan 18.00 Roma - Juventus 20.45 Sampdorija - Napoli 20.45

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Lalatović imao problem sa markerom tokom utakmice sa Partizanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.