CRNI DAN ZA ZVEZDU! On odlazi, i to skoro ZA DŽABE! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

UH

CRNI DAN ZA ZVEZDU! On odlazi, i to skoro ZA DŽABE! (VIDEO)

Ovome se nijedan navijač Zvezde nije nadao

Objavljeno:

Posle Seltika, još jedan velikan evropskog fudbala se zainteresovao za Zvezdino krilo Luku Adžića. Reč je o Anderlehtu koji je označio Adžića i brazilskog napadača Karlosa Eduarda iz Gojasa kao mete u letnjem prelaznom roku.

Belgijski klub je svestan situacije oko Adžićevog ugovora u Zvezdi i mogao bi to da iskoristi "na kvarnjaka".

- Mislim da je bolja opcija da dovodimo strance koji mogu da postanu reprezentativci umesto Belgijanaca koji to neće postati. Primeri Marušića i Dimate u Ostandeu su nam dobar putokaz - poručio je novi vlasnik Anderlehta Kuke, koji je poznat po ovakvom načinu poslovanja.

Njegov ugovor sa crveno-belima ističe u decembru i klub sa Marakane se nalazi u nezavidnoj situaciji. Iako Zvezda želi da zadrži Adžića i produži ugovor sa njim, ti planovi se za sada ne ostvaruju. Pregovori sa Adžićevim ocem Ivanom i menadžerom RadojicomBožovićem ne idu u dobrom smeru jer druga strana za sada ne prihvata ponuđene uslove i produžetak saradnje.

Zvezda bi mogla da na leto inkasira maksimalno 1.500.000 evra za supertalenta, dok bi, u slučaju da mu nekim čudom produži ugovor, zaradila bar tri puta više.

Videćemo kako će se odvijati situacija oko njega, a jedno je sigurno - Delije ne žele da mu vide leđa bar još koju godinu.

BONUS VIDEO: SAM BACA, SAM UDARA! Našao fenomenalan način kako da trenira bejzbol bez ičije pomoći!

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.