LEGENDA HRVATSKOG FUDBALA: Srbi imaju veliki kvalitet, svima će biti teško protiv njih u Rusiji! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Станковић Младен‎ Panini Club Serbia official

TO SE CENI...

LEGENDA HRVATSKOG FUDBALA: Srbi imaju veliki kvalitet, svima će biti teško protiv njih u Rusiji! (FOTO)

Kod njega nikada nije bilo mesta za mržnju, već samo za lepe reči o susedu...

Objavljeno:

Legendarni Robert Prosinečki u velikom intervjuu za Kurir govorio je o reprezentaciji Srbije, Mundijalu u Rusiji i Crvenoj zvezdi.

On je oduševljen mnogim stvarima u srpskom fudbalu, a pogotovo Crvenom zvezdom i reprezentacijom pred Mundijal.

- Iako nisam mnogo gledao utakmice (pratio sam Zvezdu). Znam šta se dešava. Evropa je bila dobra, šta dobra, odlična. Igrali su sjajno protiv CSKA iz Moskve u obe utakmice. Prvenstvo je gotovo, srećan sam zbog titule i drago mi je zbog svih zvezdaša. Sve u svemu, fantastična sezona.

Vidim da Zvezda ima dosta mladih i kvalitetnih fudbalera. To je budućnost kluba i sve je to pozitivno. Ne bih se upuštao u ocene jer ih nisam gledao, ali sviđa mi se ta politika - istakao je za Kurir Robert Prosinečki.

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki foto: Fonet

A, osvrnuo se i na reprezentaciju Srbije pred Mundijal.

- Srbija je posle dužeg vremena izborila plasman na SP. Po meni, Srbija mora dosta da radi na ambijentu u reprezentaciji. Očigledno je da nešto nije bilo u redu jer Srbija mnogo godina nije bila na velikim takmičenjima. Grupa je teška, ali srpski igrači imaju kvalitet. Treba i da ga pokažu na terenu, i to protiv najjačih selekcija na svetu. Najvažniji je kolektiv, njemu moraju svi da budu podređeni. Da bi napravio rezultat, naravno. Srbija ima stvarno dobru generaciju, čim se plasirala na SP. Ima tu nešto. Kolarov, Matić, Tadić su imena koja veoma dobro poznaju u Evropi i svetu. Svi oni igraju ozbiljne lige i imaju kvalitet. Mislim da će svakoj reprezentaciji biti teško protiv Srbije - ubeđen je popularni Robi.

Ceo fantastičan intervju pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO: Grobari prozivaju Lalatovića posle pobede nad Čukom

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.