VIKINZI SE SPREMAJU ZA RUSIJU: Islanđani objavili spisak putnika za Mundijal! (FOTO)
Foto: AP

SP, 2018

VIKINZI SE SPREMAJU ZA RUSIJU: Islanđani objavili spisak putnika za Mundijal! (FOTO)

Island je pre dve godine prvi put igrao na Evropskom prvenstvu kada je stigao do četvrtfinala, a na Mundijalu u Rusiji igraće u Grupi D sa selekcijama Argentine, Nigerije i Hrvatske

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Islanda Heimir Halgrimson objavio je danas spisak od 23 igrača na koje računa za Svetsko prvenstvo, a na njemu su i povređeni Gilfi Sigurdson i Aron Gunarson.

Sigurdson nije igrao od početka marta zbog povrede kolena i propustiće poslednju utakmicu u Premijer ligi ovog vikenda u kojoj njegov Everton igra protiv Vest Hema.

foto: Reuters

Gunarson se oporavlja nakon operacije kolena krajem aprila. Island je pre dve godine prvi put igrao na Evropskom prvenstvu kada je stigao do četvrtfinala, a na Mundijalu u Rusiji igraće u Grupi D sa selekcijama Argentine, Nigerije i Hrvatske.

Spisak Islanda za SP: Golmani: Hans Haldorson, Frederik Šram, Runar Runarson; Odbrana: Ari Skulason, Herdur Magnuson, Holmar Ejolfson, Kari Arnason, Sverir Ingason, Ragnar Sigurdson, Samuel Friđonson, Birkir Sevarson; Vezni igrači: Johan Gudmundson, Arnor Traustason, Aron Gunnarson, Olafur Skulason, Gilfi Sigurdson, Emil Halfredson, Birkir Bjarnason, Rurik Gislason; Napad: Bjorn Sigurdarson, Albert Gudmundson, Alfred Finbogason, Jon Bodvarson.

BONUS VIDEO:

Najava sportskih igara mladih - Nemanja Matić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.