MILOJEVO OTKROVENJE NAPUŠTA ZVEZDU: Sjajni krilni fudbaler odlazi u Tursku na zahtev predsednika tog kluba! (FOTO)
Foto: AP

VREME ZA RASTANAK

MILOJEVO OTKROVENJE NAPUŠTA ZVEZDU: Sjajni krilni fudbaler odlazi u Tursku na zahtev predsednika tog kluba! (FOTO)

Navodi se i da je predsednik Gectepea Mehmet Sepil odlučan u nameri da na pozitivan način kompletira pregovore sa čelnicima Crvene zvezde

Objavljeno:

Turski Gectepe je hit šampionata, a prva želja ovog tima je pouzdani vezista Crvene zvezde Slavoljub Srnić.

Kako pišu turski mediji, trener turskog kluba Tamer Tuna, nezadovoljan je igrama Joana Gufrana i Tajfura Bingela, pa je klupskom menadžmentu poručio da mu dovedu krilnog fudbalera novopečenog srpskog šampiona.

Prvi kontakti su već uspostavljeni, a jedini problem za Gectepe jeste to što Srnić ima još godinu dana ugovora sa crveno-belima, što znači da će Turci morati da izdvoje određeno obeštećenje za prvotimca Zvezde. Takođe se navodi i da je predsednik Gectepea Mehmet Sepil odlučan u nameri da na pozitivan način kompletira pregovore sa čelnicima Crvene zvezde.

foto: Dado Đilas

Srnić iza sebe ima najbolju sezonu od povratka u Crvenu zvezdu. Odigrao je 44 utakmice u svim takmičenjima i postigao devet golova, a neki od njih bili su od ogromne važnosti za ekipu Vladana Milojevića.

Svoju vernost crveno-belim bojama pokazao je odlukom da produži ugovor koji mu je isticao ovog leta, čime je omogućio matičnom klubu da zaradi od njegove prodaje.

BONUS VIDEO:

Najava sportskih igara mladih - Nemanja Matić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.