MUNDIJALSKA FORMA: Dati Rajkoviću gol je nemoguća misija, klubovi sa zapada gledaju i ne trepću! (VIDEO)
Foto: Fonet

NE može mu niko ništa

MUNDIJALSKA FORMA: Dati Rajkoviću gol je nemoguća misija, klubovi sa zapada gledaju i ne trepću! (VIDEO)

Rajković je više navrata reagovao fantastično i time pokazao da je u odličnoj formi što svakako može da raduje i selektora Mladane Krstajića

Objavljeno:

Srpski čuvar mreže, koji se sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio svetsko zlato 2015, iste godine je takođe proglašen za najboljeg mladog golmana na svetu, nalazi se već mesecima u sjajnoj formi, a na poslednjoj utakmici svog tima je opet blistao na golu Makabija.

Makabi je u 33. kolu prvenstva na svom terenu bio bolji od imenjaka iz Netanje rezultatom 2:0, a zanimljivo je da to bila čak 31. utakmica u kojoj je Rajković uspeo da sačuva svoju mrežu i ostane nesavladan.

Rajković je više navrata reagovao fantastično i time pokazao da je u odličnoj formi što svakako može da raduje i selektora Mladane Krstajića pred start priprema reprezentacije Srbije za predstojeće Svetsko prvenstvo.

U medijima se već mesecima u nazad pojavljuju spekulacije o odlasku Rajkovića u neku od jačih evropskih liga, u redove ozbiljnih ekipa, a ovakva izdanja na golu Makabija će sigurno povećati potražnju za sjajnim golmanom a samim tim i njegovu cenu.

BONUS VIDEO: Saša Ilić posle pogotka za pamćenje protiv Čuke

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.