IPAK NE IGRA NA MUNDIJALU: Iz FSS-a stigla informacija da je otpao iz konkurencije za Svetsko prvenstvo!
Foto: Dado Đilas

Kome verovati?!

IPAK NE IGRA NA MUNDIJALU: Iz FSS-a stigla informacija da je otpao iz konkurencije za Svetsko prvenstvo!

Sportski direktor je saopštio da neće biti u prilici da pomogne nacionalnom timu u Rusiji

Objavljeno:

Loše vesti za reprezentaciju Srbije saopštio je sportski direktor nacionalnog tima, Goran Bunjevčević, iako je samo dan ranije rečeno da bi Matija Nastasić trebalo da bude spreman za Svetsko prvenstvo.

Iz Nemačke stiću jedne informacije, ali sa samog izvora, iz FSS-a, stižu potpuno oprečne kada je reč o oporavku i povredi 25-godišnjeg defanzivca, i mogućnosti da zaigra u Rusiji.

- Postoje ozbiljni razlozi da se nadamo kako će Matija učestvovati na Mundijalu u Rusiji - rekao je sportski direktor Šalkea Kristijan Hajdl.

Matija Nastasić je istegao ligamente kolena pre mesec dana
Matija Nastasić je istegao ligamente kolena pre mesec danafoto: Fonet

Međutim, sa druge strane Bunjevčević je u razgovoru za "O2" televiziju rekao potpuno suprotno.

- Što se tiče Nastasića, on nažalost neće biti u prilici da pomogne reprezentaciji. Doživeo je težu povredu. Takve stvari nas i najviše muče i brinu, šta će se dešavati pred samo SP. Vrlo je važno da naši igrači "prežive" taj period do završetka njihovih prvenstava i pripremni period jer u slučaju povreda dolazimo u situaciju da moramo da tražimo alternative i zamene - izjava je Bunjevčevića.

Goran Bunjevčević tvrdi da Matija Nastasić neće igrati na Mundijalu
Goran Bunjevčević tvrdi da Matija Nastasić neće igrati na Mundijalufoto: Fonet

Nastasić je pre mesec dana istegao ligamente kolena na meču sa Hamburgom, a očigledno ćemo morati da sačekamo širi spisak Mladena Krstajića kako bismo konačno saznali, ima li nade ili nema.

Sa druge strane, jedna od gorućih tema jeste i status doskorašnjeg kapitena Branislava Ivanovića, kome je oduzeta traka i predata njegovom zameniku Aleksandru Kolarovu.

Branislav Ivanović nije upitan za učešće na Svetskom prvenstvu
Branislav Ivanović nije upitan za učešće na Svetskom prvenstvufoto: Dado Đilas

- Bane je doživeo malu povredu u Rusiji, ali na svu sreću biće brzo sanirana. Imali smo razgovor s njim, selektor i ja. Lepo smo razgovarali. Nisu to lake priče. Međutim, Bane je posle tog razgovaora na najbolji mogući način opravdao poverenje svojim ponašanjem, protiv Nigerije pokazao da se vraća na svoje stare igre. Neće s njim biti nikakvih problema u vezi sa statusom u reprezentaciji - dodao je Bunjevčević.

BONUS VIDEO: Hitna pomoć ukazuje pomoć navijaču Partizana

(Espreso.co.rs / Izvor. B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.