U svakom prelaznom roku se pominje kao pojačanje Partizana, a sada je tek otkrio za koga navija!
Foto: Dado Đilas

Prvi put o omiljenom klubu

U svakom prelaznom roku se pominje kao pojačanje Partizana, a sada je tek otkrio za koga navija!

Možda je to razlog zašto nikada nije stigao u Humsku

Objavljeno:

Kada se pojavio u seniorskom fudbalu jedva da je krenuo u srednju školu, vrlo brzo je postao jedan od najskupljih tinejdžera sveta kada ga je kupio Čelsi, ali od tada se nije karijera Slobodana Rajkovića razvijala kako se očekivalo.

Od najtalentovanijeg štopera na planeti pa sve do italijanske Serije B, gde sada nosi dres Palerma, prošlo je više od decenije, iako je on tek napunio 29 godina.

Poslednjih godina se često pominjao i kao velika želja Partizana, čak se išlo toliko daleko da su se pojavljivale informacije da je pred potpisom i promocijom u Humskoj, ali to se nije dogodilo i on je uvek pronalazio strani angažman.

Slobodan Rajković je bio i povremeni reprezentativac Srbije
Slobodan Rajković je bio i povremeni reprezentativac Srbijefoto: Dado Đilas

Možda i jeste bilo želje uprave crno-belih da dođe do dogovora, ali razlog zašto nikada nije možda otkriva njegova izjava za "Korijero delo sport" na pitanje za koji klub navija?

- Tata me je vodio na utakmice Crvene zvezde. Odrastao sam uz postere Mihajlovića, Stojkovića, Savićevića, Pančeva, Prosinečkog… Kasnije sam navijao sam za Lacio kada su tamo igrali Mihajlović i Stanković, potom i za Inter zbog njih dvojice - ispričao je Rajković.

Na osnovu ovakvog njegovog odgovora da se zaključiti da je on ipak navijač najvećeg Partizanovog rivala, Crvene zvezde, tako da možda i ne čudi zašto nikada nije stigao u Humsku.

BONUS VIDEO: Hitna pomoć ukazuje pomoć navijaču Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.