Kinezi poklonili Srbiji semafor za finale Kupa! (FOTO)
Foto: Fonet

HVALA...

Kinezi poklonili Srbiji semafor za finale Kupa! (FOTO)

Poseban utisak na delegaciju iz Kine je ostavio Stadion Voždovca odnosno lokacija na vrhu šoping centra i pogled na ceo Beograd

Objavljeno: 14:53h

Fudbalski klub Voždovac saopštio je da je taj klub posetila visoka delegacija Fudbalskog saveza Kine.

U saopštenju je navedeno da je delegaciju predvodio gospodin Cai Jong član UO i potpredsednik FS Kine, a da "ozbiljnost posete pokazuje i činjenica da je u delegaciji bilo još sedam članova - direktor nacionalnog tima Kine Gospodin Žang Čao, zamenik direktora Nacionalnog tima gospodin Žang He, Direktor sektora za licenciranje klubova gospodin Kiao Daihu".

Stadion Voždovca
Stadion Voždovca foto: Fonet/aleksandar Koković

Takođe u delegaciji su bili i glavni inspektori zaduženi za treninge nacionalnih selekcija kako najjače reprezentacije, tako i za selekcija mlađih kategorija gospoda Šao Jai i Žao Junže. Gospodin Čen Jun iz sektora za međunarodne odnose i sportski direktor FK Beižing Reine gospodin Žang Jue.

FK Voždovac je apostrofiran kao klub sa odličnim modernim poslovanjem, ali i pozicioniran kao klub koji dosta ulaže u mlađe kategorije i njihov razvoj, te se i razgovaralo na temu budućih saradnji sa našim klubom, pre svega razmeni stručnih kadrova, usavršavanju trenerske struke, razmeni igrača i zajedničkim promocijama.

Poseban utisak na delegaciju iz Kine je ostavio sam Stadion odnosno lokacija na vrhu šoping centra i pogled na ceo Beograd.

Goste iz FS Kine su dočekali sportski direktor Goran Grkinić, generalni sekretar Miloš Mirković i direktor omladinske škole Jovan Damjanović.

BONUS VIDEO: Najava sportskih igara mladih - Nemanja Matić

(Espreso.co.rs/FK Voždovac/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.