NAJBOLJA MOGUĆA ZAMENA ZA GRIZMANA! Atletiko vraća Serhija Aguera! (VIDEO)
Foto: Reuters

BOMBA

NAJBOLJA MOGUĆA ZAMENA ZA GRIZMANA! Atletiko vraća Serhija Aguera! (VIDEO)

Podsetimo, pre nekoliko meseci, Aguero je rekao da po isticanju ugovora sa Sitijem 2020. želi da se vrati u argentinski Indipendijente u kojem je i počeo karijeru

Objavljeno:

Fudbaler Mančester Sitija Serhio Aguero mogao bi na leto da napusti klub i vrati se posle sedam godina u Atletiko iz Madrida, prenosi španska Radio Marka.

Kako se navodi, kontakt između madridskog kluba i reprezentativca Argentine već je uspostavljen, a realizacija transfera ne bi trebalo da se očekuje pre završetka Svetskog prvenstva u Rusiji.

Finalista Lige Evrope je u potrazi za zamenom Antoana Grizmana, koji na leto gotovo izvesno napušta klub, a navodi se da povratak Aguera nije uslovljen odlaskom najboljeg Atletikovog igrača.

Aguero je nosio dres Atletika od 2006. do 2011. godine i ima osvojenu Ligu Evrope i UEFA Super kup, a njegov odlazak iz Madrida nije prošao u prijateljskom tonu budući da je Argentinac tada pismeno obrazložio želju da napusti klub.

Podsetimo, pre nekoliko meseci, Aguero je rekao da po isticanju ugovora sa Sitijem 2020. želi da se vrati u argentinski Indipendijente u kojem je i počeo karijeru.

BONUS VIDEO: Grobari prozivaju Lalatovića posle pobede nad Čukom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.