Otkriveni nepoznati detalji čuvenog Stojketovog transfera u Partizan! Zvezdaši mu ovo nikad neće oprostiti! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

osam godina kasnije

Otkriveni nepoznati detalji čuvenog Stojketovog transfera u Partizan! Zvezdaši mu ovo nikad neće oprostiti! (VIDEO)

Bivši čelnik crno-belih otkrio neverovatne detalje transfera koji i dalje boli crveno-bele

Objavljeno:

Kada je 2010. godine Vladimir Stojković pojačao Partizan, srpska javnost je ostala šokirana.

Bivši golman Crvene zvezde i Nanta, posle Mundijala u Africi i pozajmice u Viganu, morao je da pronađe klub koji će mu garantovati minutažu. Vreme letnjeg prelaznog roka je isticalo kada se pojavila informacija da će Zvezdino dete čuvati gol Partizana u Ligi šampiona.

- Tada smo pokojni Darko Grubor, Dragan Đurić i ja bili na izvlačenju grupa za Ligu šampiona. Tada nas je kontaktirao Stojke i iskazao interesovanje da dođe u Partizan. Znate, kada imate takvog odličnog golmana, kao što je on, onda tu nema razmišljanja. Gledali smo pre svega kvalitet. Pritom, nije to bio direktan transfer iz Zvezde, a i radilo se o interesu srpskog fudbala. Naravno da smo konsultovali i navijače - istakao je tadašnji potpredsednik kluba Branko Ružić za Alo Sprint.

Iako Grobari u prvi mah nisu bili za tu opciju, brzo su se odobrovoljili.

- Oni su prve tri-četiri utakmice pevali: „Ti si prvi golman, Radiša“. Međutim, posle su videli i prihvatili Stojketov kvalitet i da na kraju on pobeđuje sve neverne Tome. Da nije bilo Stojketa, Srbija bi teško otišla na Svetsko prvenstvo, a i Partizan ne bi igrao Ligu Evrope. Inače, to nije prvi takav prelazak. Jeste specifično, jeste teško, ja navijače razumem, ali to je fudbal. Setite se Milka Đurovskog - dodao je Ružić.

BONUS VIDEO: Grobari prozivaju Lalatovića posle pobede nad Čukom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.