SAŠA ILIĆ ODVEO PARTIZAN U FINALE! Sjajna fudbalska predstava u Humskoj pripala crno-belima! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

Polufinale kupa srbije u fudbalu

SAŠA ILIĆ ODVEO PARTIZAN U FINALE! Sjajna fudbalska predstava u Humskoj pripala crno-belima! (FOTO) (VIDEO)

U prvom meču odigranom na Banovom brdu, Čukarički je savladao Partizan rezultatom 4:2

Objavljeno: 22:23h

Fudbaleri Partizana uspeli su da pobede Čukarički na svom terenu, i plasiraju se u finale Kupa Srbije! Rezultat je bio 2:0.

Meč je počeo odlično po ekipu Miroslava Đukića, pošto su već u 21. minutu imali priliku da sa bele tačke dođu do vođstva. Pantić je preuzeo odgovornost na sebe, ali hladnokrvni Belić je pročitao nameru mladog veziste i odbranio jedanaesterac.

Do kraja poluvremena Partizan je bio konkretniji i imao više napada ka golu Brđana, ali odoleli su fudbaleri Nenada Lalatovića do kraja prvog dela.

U drugom poluvremenu ista slika, napadi crno-belih uz poneku pretnju tima sa Brda, da bi u 66. minutu Antonov sjajnim udarcem konačno savladao sjajnog Belića i doveo svoj tim u vođstvo.

Ali, do kraja meča Čukarički se branio, ali u 91. minutu je sve bilo gotovo. Samo minut posle neverovatnog promašaja Saša Ilić je odveo Partizan u finale Kupa postigavši gol koji će verovatno dati ogroman motiv Partizana u završnici prvenstva.

Drugi finalista je ekipa Mladosti iz Lučana koja je savladala Mačvu sa čak 4:0 u drugom meču i izborila finale u Surdulici krajem maja.

Sva dešavanja sa utakmice polufinala kupa Srbije, između Partizana i Čukaričkog možete pratiti na našem dobro poznatom "lajv blogu".

21: 53 - Mažić je označio kraj meča.Partizan prolazi u finale Kupa Srbije.

21:48 - Drinčić centrira sa pozicije skraćrenog kornera, sjajna prilika za Čukarički ali lopta odlazi pored leve stative gola Partizana

21:46 - Ivanović glavom gađa rašlje Belićevog gola, golman Čukaričkog maestralnom odbranom vadi loptu iz gola, ali nakon odbijene lopte Jovanović asistira Saši Iliću, koji dovodi Partizan u prednodt od 2:0.

21:45 - Ivanović probija sa leva u kazneni, prebacuje loptu nad desnu stativu gde se nalazi Ilić koji propušta stopostotnu priliku.

21:42 - Mudrinski ne može da nastavi meč zbog povrede, pa Čukarički nastavlja meč sa desetoricom.

21:38 - Gužva u kaznenom Partizana, prilika za Čukarički, ali ipak nisu bili dovoljno koncentrisani, pa ništa od ozbiljnijeg problema za crno-bele.

21: 35 - Veličković ulazi u igru umesto petra Bojića.

21:34 - Tošić napušta teren u igru ulazi Djorđe Jovanović.

21:33 - Ivanović se našao u izglednoj prilici, skoro sam na levoj strani kaznenog, ali je šutnuo nedovoljno precizno pa je samo gol aut za Čukarički.

21:30 - Vulićević je fauliran na dvadesetak metara od gola Čukaričkog. Tošić prilazi lopti, šutira ali pogađa živi zid i oslazi u korner.

21:23 - Ivanović meša po kaznenom Čuke, prebacuje na drugu stranu gde Antonov prihvata loptu i sigurnim potezom izbacuje odbranu čukaričkog i šalje loptu u mrežu "Brđana". GOL za Partizan!

21:18 - Čukarički upućuje prvi udarac ka golu Partizana u drugom poluvremenu.

21:13 - Partizan konstantno napada ali idalje ne ume da iskoristi situaciju na ternu.Vreme radi za Čukarički.

21:03 - Sudija Mažić je označio početak drugog poluvremena.

20:46 - Kraj prvog poluvremena na stadionu Partizana. Crno-beli su napadali , imali loptu u nogama ali ne i konkretnu igru pa se na poluvreme otišlo rezultatom 0:0.

20:43 - Partizan nastavlja sa naletima ali ne uspeva da stvori konkretnu priliku.

20:31 - Centaršut sa desne strane u kazneni tima sa Banovog brda, Tavamba prima loptu na desetak metara, gradi se i šutira, ali Belić nekako uspeva da odbrani udarac i odbije loptu od svog gola.

20: 23 - Pantić prilazi lopti, uzima kratak zalet, šutira, ali Belić brani penal.

20:22 - Đjerlek nakon sjajnog pasa Pantića prodire u kazneni gde ga obara Nikola Drinčić. Penal za Partizan.

20: 20 - Tavamba je probio kroz dvojicu igrača i dolazi do ivice kaznenog prostora, centrira ka Ivanovićua, ali Ivanović ne uspeva da zahvati loptu kako treba, pa izgledna šansa propada.

20:17 - Stojanović je nakon greške Jovičića i Miletića iznenada dobio loptu na tridesetak metara od gola Partizana, povlači je pet metara, šutira snažno ali nedovoljno precizno, te lopta prolazi na nešto manje od metar od leve stative gola Partizana

20:11 - Tošić i Tavamba kombinuju, Tošić prima loptu na nekih 25 metara od gola protivnika, povlači unapred i šutira sa dvadesetak metara, ali neuspešno.Lopta odlazi nekih metar od desne stative golmana "Brđana".

20:10 - Ivanović je izborio faul na 35 metara od gola Čuke sa leve strane terena.Tošić centrira u kazneni ali je Puškarić opet na mestu.

20:06 - Ivanović izbacuje dvojicu igrača Čukaričkog na levom boku, centrira sa dvadesetak metara na peterac, ali je Puškarić na mestu i otklanja opasnost.

20:00 - Sudija je označio početak meča

19:00 - Evo i sastava:

foto: FK Partizan

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti zaustavio saobraćaj da bi se slikao sa fanovima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.