Crni anđeo: Svi kobni golovi Arona Remzija koji su najavili smrt slavnih ličnosti! (FOTO) (VIDEO)

SABLASNI KOSAČ SVETSKOG FUDBALA

Crni anđeo: Svi kobni golovi Arona Remzija koji su najavili smrt slavnih ličnosti! (FOTO) (VIDEO)

Molimo vezistu Arsenala da kad već hoće da da gol, ipak promeni mišljenje i doda najbližem do sebe, jer su njegovi golovi do sada "ubili previše ljudi"

Objavljeno: 15:08h

Sećate se poznatih poput Osame bin Ladena, Vitni Hjuston, Pola Vokera, Gadafija, Stiva Džobsa, Dejvida Bouvija... E pa, neverovatno je da su preminuli odmah pošto je vezista Arsenala Aron Remzi postigao pogodak. Neka se pripazi Levandovski: Remzi postigao 3 gola za 2 minuta protiv Aston Vile?! Ko god da je od početka pratio statistiku, posle saznanja da je u četvrtak preminuo Alan Rikman (poznat po ulogama profesora Snejpa u serijalu filmova "Hari Poter"), dogodilo se da je dan pre toga postigao pogodak, ali nije jedini slučaj.

Prvog maja 2011., Arsenal je igrao utakmicu sa Mančester junajtedom, a tada 20-godišnji Remzi je postigao gol, da bi dan kasnije pronađen mrtav Osama Bin Laden, vođa Al Kaide.

Iste godine, samo drugog oktobra, ponovo je zatresao mrežu, a 72 sata kasnije umro je Stiv Džobs u svojoj 56. godini, osnivač "Apple"-a. Nekoliko nedelja je prošlo, navijači su počeli da se plaše da ne pogodi opet, ali je uspeo protiv Marseja u Ligi šampiona, a dan posle ubijen je Muamer Gadafi.

Remzi je u februaru 2012. godine postigao prelep pogodak protiv Sanderlenda, i samo nekoliko sati po završetku meča pojavila se informacija da je Vitni Hjuston pronađena mrtva u svom kupatilu.

Tu se "nije zaustavio", već je posle njegovog gola Kardifu, zvezda serijala "Paklene ulice", Pol Voker, poginuo u svom automobilu.

Posle toga je neko shvatio da se to previše često dešava, pa je u medijima krenula priča o "Prokletstvu Arona Remzija", a sledeća žrtva bio je Robin Vilijams, legendarni komedijaš i glumac, koji je pronađen mrtav u svojoj kući gde se obesio. Remzi je nedugo pre toga zatresao mrežu Mančester sitija.

"Prokletstvo" se nastavilo kada je u meču sa Evertonom Arsenal remizirao 2:2, a Aron je postigao jedan gol za "tobdžije". Nekoliko sati je prošlo, a Ser Ričard Atenboro, režiser "Park iz doba Jure" i "Gandi", mirno je preminuo u svom domu u 90. godini.

Pre pet dana (9.januara) pogodio je mrežu protiv Aston Vile, a život je izgubio legendarni Dejvid Bouvi.

I trenutno poslednja žrtva golova Arona Remzija jeste poznati glumac Alan Rikman, koji je u svojoj 69. godini izgubio borbu sa rakom.

Nekima je smešno, a nekima poprilično bolesno što se takve stvari dešavaju, ali budimo iskreni, ko zna šta se sve još događa kada gol da Mesi ili Ronaldo, ili neko drugi a da nismo o tome obavešteni. Na Remzijevu žalost, kad god bude postigao pogodak, tražiće se informacija slična ovima koje ste do sada videli. Do tada, Arone, kumimo te, kad uđeš u gol šansu, daj nekom drugom loptu... (Andrija Bulatović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.