RADNIČKI ODGOVORIO NA SUMNJE IZ SUBOTICE: Hoćemo i mi da nam sudi Mažić! Dolazimo da časno pobedimo!
Milorada Mažića traže sada svi u finišu sezone, Foto: Saša Pavlić Koky

Bitka za Evropu

RADNIČKI ODGOVORIO NA SUMNJE IZ SUBOTICE: Hoćemo i mi da nam sudi Mažić! Dolazimo da časno pobedimo!

Posle saopštenja Spartaka u kome se traži da se deljenje pravde dodeli najboljem srpskom arbitru, isti želju su izrekli i iz Niša

Objavljeno: 12:01h

Predstojeći meč između Radničkog iz Niša i Spartaka iz Subotice, verovatno će odrediti koja će od te dve ekipe igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope na leto, a tenzija zbog važnosti susreta dostiže polako tačku usijanja.

Obe ekipe trenutno imaju po 34 boda i u međusobnom duelu će odlučiti ko će izaći u Evropu, a najpre su svoje sumnje da ne veruju u regularnost i da smatraju da će Nišlije izvršiti pritisak, izrekli iz Subotice u javnom saopštenju, te zatražili da pravdu deli najbolji srpski sudija, Milorad Mažić.

Sada je stigao i odgovor iz Niša, gde se u njihovom saopštenju navodi da i oni žele da pravdu deli arbitar koji je odabran i da sudi finale Lige šampiona.

- Povodom saopštenja Fudbalskog kluba Spartak i pokušaja medijskog spinovanja i stvaranja nepotrebne tenzije pred meč 36. kola Superlige Srbije između Spartaka i Radničkog, Fudbalski klub Radnički je dužan da odgovori, iako se slaže sa glavnom stavkom iz ovog saopštenja – da Milorad Mažić sudi na predstojećoj utakmici.

Fudbalski klub Radnički u nedelju ide u Suboticu da se viteški nadmeće sa Spartakom, da igra fudbal i da pokuša časno da pobedi i na taj način ostvari san svih Nišlija i izbori plasman na međunarodnu scenu.

Ivica Tončev, prvi čovek Radničkog iz Niša
Ivica Tončev, prvi čovek Radničkog iz Nišafoto: Dragan Kadić

Pošto gospoda iz Spartaka imaju posebnu želju po pitanju glavnog sudije ovog duela, mi im poručujemo da nemamo ništa protiv da pravdu na ovom susretu deli naš najbolji arbitar Milorad Mažić.

Fudbalski klub Radnički ovim putem javno čestita Mažiću na velikom priznanju, jer će 26. maja suditi finale Lige šampiona između madridskog Reala i Liverpula.

Fudbalski klub Radnički će poštovati svaku odluku Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, kao što je i do sada radio, i neće je komentarisati jer veruje u Fudbalski savez Srbije i njegove organe - navodi se u saopštenju Radničkog.

BONUS VIDEO: Delije na meču Zvezda - Spartak uprkos zabrani - 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.