PADA POTPIS: Crveno-bela legenda neće u penziju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

ZVEZDA MU JE SVE

PADA POTPIS: Crveno-bela legenda neće u penziju! (FOTO) (VIDEO)

"Dugo godina nismo ostvarili ovakav uspeh i sigurno će se o ovoj sezoni još dugo pričati i svi ćemo je pamtiti"

Objavljeno: 20:08h

Zvezdin kapiten Nenad Milijaš prvi meč u crveno-belom dresu odigrao je protiv ekipe Voždovca. Dvanaest godina kasnije on će „Zmajeve“ dočekati na poslednjoj utakmici u sezoni, sa šampionskim peharom u rukama.

- Želeo bih da na meču sa Voždovcem pred punim tribinama podignemo pehar i da na pravi način proslavimo osvajanje titule sa našim navijačima. Ova titula mi je drugačija jer sam sada najstariji i najiskusniji u ekipi i osećam je na neki poseban način. Ovo će mi biti drugi put da kao kapiten Zvezde podižem pehar i mogu da kažem da sa nestrpljenjem očekujem taj trenutak. Od naših navijača tog dana očekujem, kao i uvek, nešto neponovljivo i nešto što do sada nije nigde bilo viđeno - rekao je Milijaš.

foto: Saša Pavlić Koky

Iskusni vezista osvrnuo se na fantastičnu sezonu koja je na izmaku.

- Sigurno ću ovu sezonu pamtiti mnogo bolje nego neke prethodne, posebno zbog dobrih rezultata u domaćem prvenstvu, kao i u Evropi. Dugo godina nismo ostvarili ovakav uspeh i sigurno će se o ovoj sezoni još dugo pričati i svi ćemo je pamtiti. Nadam se da će se sledeće godine desiti još bolji rezultati pa da mogu da zaboravim što pre ovu titulu, a da pamtit novu, osvojenu još dominantnijom i boljem igrom. Navijam za to da ovu titulu ne pamtim najduže.

Zvezdin kapiten u crveno-belom dresu osvojio je četiri šampionske titule. Od 2006. godine u tri navrata nosio je Zvezdin dres, a za to vreme odigrao je 243 utakmice i postigao 68 golova.

- Pamtim prvu titulu koju sam osvojio u crveno-belom dresu, kao i svakom Zvezdašu i meni taj moment zauzima posebno mesto u srcu. Sa druge strane, najteže je bilo kada smo pod vođstvom Slaviše Stojanovića osvojili šampionsku titulu. Imali smo problema u klubu, dugo se čaklala ta titula. Posle sedam godina uspeli smo da je vratimo na Marakanu i ona mi je baš ostala u sećanju. Hvala Bogu, došla su lepša vremena i sada se svi zajedno radujemo novim uspesima - poručio je Milijaš.

BONUS VIDEO:

Tejlor Ročesti zaustavio saobraćaj da bi se slikao sa fanovima

(Espreso.co.rs / FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.