ĐURĐEVIĆ JE SLOBODAN IGRAČ: Gazda Olimpijakosa rasterao ceo tim, Partizan na potezu! (FOTO)
Uroš Đurđević po svemu sudeći više neće nositi dres Olimpijakosa, Foto: Saša Pavlić Koky

IZNERVIRAN

ĐURĐEVIĆ JE SLOBODAN IGRAČ: Gazda Olimpijakosa rasterao ceo tim, Partizan na potezu! (FOTO)

"Ne zaslužejete da vam damo ni toalet papir na treninzima. Ali, ja sam krivim, jer sam vam dao velike plate" - rečisu Marinakisa

Objavljeno:

Noćna mora od sezone za Olimpijakos je završena. Ekipa iz Pireja je na kraju završila na trećem mestu, a poraz na gostovanju Janjini (3:0) ponovo je razbeseno gazdu crveno-belih, Evganilisa Marinakisa.

Kontroverzni biznismen kipteo je od besa, bio toliko ljut na svoje igrače, da je zapretio da će sve da ih najuri iz Atine.

- Ne pada mi na pamet da vam kažem da ćemo probati da vas zadržimo. Jer vi ne zaslužujete da nosite dres Olimpijakosa. Umesto da vam poželim srećan i lep odmor, mogu samo da vam kažem - gubite se! I to se odnosi na sve vas, igrače i trenere. Ne zaslužejete da vam damo ni toalet papir na treninzima. Ali, ja sam krivim, jer sam vam dao velike plate - grmeo je Marinakis, a prenosi grčka Gazeta

foto: AP

Gazda Olimpijakosa je napravio i spisak igrača za koje svakako želi da odu iz Pireja, a na njemu se nalazi i srpski napadač Uroš Đurđević koji bi mogao posle samo godinu dana da se vrati u Partizan.

BONUS VIDEO:

Tejlor Ročesti zaustavio saobraćaj da bi se slikao sa fanovima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.