DELIJAMA ĆEMO PRIREDITI PREDSTAVU: Srđan Babić najavljuje spektakl protiv Voždovca! (FOTO)
Foto: Fonetap

sprema se žurka

DELIJAMA ĆEMO PRIREDITI PREDSTAVU: Srđan Babić najavljuje spektakl protiv Voždovca! (FOTO)

Zvezdin mladi štoper Srđan Babić ističe da su prethodni meseci doneli veliko i značajno iskustvo u njegovoj karijeri

Objavljeno:

Crvena zvezda se u ovoj sezoni može pohvaliti izuzetno snažnom odbranom koju nije mnogo protivnika uspelo da probije. U domaćem prvenstvu na 35 utakmica naši momci postigli su čak 89 golova, a primili ubedljivo najmanje pogodaka od svih ekipa – 17.

Zvezdin mladi štoper Srđan Babić ističe da su prethodni meseci doneli veliko i značajno iskustvo u njegovoj karijeri.

- Izuzetno sam ponosan što sam u ovako uspešnoj sezoni za Crvenu zvezdu zabeležio 30 nastupa. Iskreno nisam mogao da se nadam kada sam na leto došao u klub da će se sve ovako odvijati. Učešće u Ligi Evrope, neverovatna podrška navijača, pobeda u derbiju i osvojena šampionska titula – sve ono što jedan fudbaler može da poželi. Sa minutažom koju sam zabeležio tokom sezone mogu da kažem da sam dao svoj doprinos i to je nešto čime ću uvek moći da se dičim – rekao je Babić.

foto: AP

Iako je šampionska titula obezbeđena pre dva kola, fudbaleri Crvene zvezde maksimalno ozbiljno pripremaju se za dve preostale utakmice u sezoni.

- Ne opuštamo se, imamo još dve utakmice do kraja i želimo da ostvarimo obe pobede. Sada se pripremamo za gostovanje u Novom Sadu. Igrao sam u Vojvodini, znam da su kvalitetna ekipa, ali Zvezda svakoj utakmici i svakom protivniku pristupa na isti način, sa ogromnom željom da pobedi. Tako će biti i u nedelju, verujem da ćemo našim navijačima prirediti lepu fudbalsku predstavu sa dosta golova.

foto: Beta

Dvanaesti igrač tokom 54 utakmice u sezoni bili su Zvezdaši na tribinama.

- Dok ne dođete u Crvenu zvezdu možete samo da sanjate da imate takvu podršku sa tribina, a kada prvi put istrčite na Marakanu osećate se kao da možete da poletite. Neverovatno je koliko nas podrška naših navijača nosi na terenu. Ova titula je osvojena zahvaljujući njima i želeo bih da ih pozovem da dođu u što većem broju 19. maja kako bismo svi zajedno proslavili veliki uspeh – poručio je Babić.

BONUS VIDEO:

Tejlor Ročesti zaustavio saobraćaj da bi se slikao sa fanovima

(Espreso.co.rs / FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.