EMOTIVNI VENGER NA OPROŠTAJU OD ARSENALA: Ovo je više od običnog gledanja fudbala, ovo je način života, nešto što je deo našeg DNK i svake naše ćelije! (FOTO)
Dosadašnji trener Arsenala Arsen Venger, Foto: AP

A sad adio

EMOTIVNI VENGER NA OPROŠTAJU OD ARSENALA: Ovo je više od običnog gledanja fudbala, ovo je način života, nešto što je deo našeg DNK i svake naše ćelije! (FOTO)

Bilo je tu svetlih momenata, ali takođe i dosta propuštenih prilika, uspona, padova ali i velike ljubavi koja je na kraju morala biti prekinuta

Objavljeno:

Došao je trenutak da se posle 21. godine rastanu Arsenal i Arsen Venger.

Bilo je tu svetlih momenata, ali takođe i dosta propuštenih prilika, uspona, padova, velike ljubavi koja je na kraju morala da bude prekinuta.

Maska Arsena Vengera
Maska Arsena Vengera foto: Reuters

Iako nije osvojio trofeja koliko su možda navijači priželjkivali, Arsen je jedini trener u istoriji fudbala koji je za svoju karijeru napravio toliko novca svom klubu da je na kraju klub od zarađenog novca podigao velelepni stadion.

Sve u svemu imali smo prilike da 21. sezonu gledamo zanimljiv i lepršav fudbal koji je forsirao Venger, i prisustvujemo stvaranju velikih zvezda svetskog fudbala pod krilom franuskog stručnjaka

- Hvala vam što se ovoliko dugo bili sa mnom, znam da to nije lako, ali iznad svega, ja sam kao i vi navijač Arsenala.Ovo je više od običnog gledanja fudbala, ovo je način života, nešto što je deo našeg DNK i svake naše ćelije. Volim ovaj tim, pratiću ga i navijati za njega - napisao je u oproštajnoj poruci Arsen Venger.

BONUS VIDEO: Delije na meču Zvezda - Spartak uprkos zabrani

(Espreso.co.rs.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.