ESPRESO SAZNAJE: Potpisuje glavni kandidat za Đukićevu zamenu na klupi Partizana! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

BIĆE LOVE...

ESPRESO SAZNAJE: Potpisuje glavni kandidat za Đukićevu zamenu na klupi Partizana! (FOTO)

Ova vest se dugo čekala...

Objavljeno:

Iako se plasirao u nokaut fazu Lige Evrope, Partizan nije imao sezonu iz snova u domaćim takmičenjima, koju će probati da spasi u sredu kada dočekuje Čukarički u revanš meču polufinala Kupa Srbije.

A, kao i uvek, danak ne preterano dobrim rezultatima plaća trener, u ovom slučaju Miroslav Đukić, kome se i pored navoda da ima podršku uprave, stolica opasno drma.

Kao glavni kandidati za njegovu zamenu naredne sezone figuriraju Vladimir Ivić, Ilija Stolica...

Stolica je slobodan posle raskida saradnje sa Vošom, ali sigurno je da bi prvi pik za u budućnosti upražnjeno mesto bio Vladimir Ivić.

Vladimir Ivić
Vladimir Ivić foto: Reuters

Prethodnih dana pojavila se informacija da će bivši fudbaler crno-belih i trener PAOK-a preuzeti Makabi Tel Aviv, a sada Espreso saznaje iz izvora veoma bliskih fudbaleru da je samo pitanje momenta kada će se ta saradnja ozvaničiti.

Naravno, ukoliko ne dođe ni do kakvih nepredviđenih preokreta, crno-beli će ostati bez glavnog kandidata za klupu, i to u narednim danima.

Dakle, uprava Partizana moraće ozbiljno da porazmisli o Iliji Stolici... A, ko zna, možda će i Vladimir Vermezović, koji je u nedelju otpušten iz Budućnosti postati novi/stari strateg crno-belih.

BONUS VIDEO: Delije na meču Zvezda - Spartak uprkos zabrani

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.