EL KLASIKO BEZ POBEDNIKA: Real hteo da upropasti krunisanje Katalonaca, ali ništa od toga! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

PRIMERA, 36. KOLO

EL KLASIKO BEZ POBEDNIKA: Real hteo da upropasti krunisanje Katalonaca, ali ništa od toga! (FOTO) (VIDEO)

Glavni sudija Alehandro Ernandez bio je očajan, osim u poslednjem minutu prvog dela kada je ispravno pokazao direktan crveni karton Robertu zbog udaranja Marsela

Objavljeno:

Barselona i Real Madrid odigrali 2:2 u El Klasiku u okviru 36. kola Primere.

Real je u Barselonu stigao na proslavu titule, doduše da proba da je upropasti. Ali, malo je falilo. Real nije uspeo iako je dva puta bio u rezultatskom deficitu, ali je imao i igrača više i odlične prilike.

foto: AP

Strelci su bili upravo oni od kojih se to i očekuje. Luis Suarez je u 10. minutu otvorio seriju 24. golom. Kristajno Ronaldo dopustio mu je samo pet minuta da bude izjednačen s njim na drugom mestu liste strelaca, a lidersku poziciju učvrstio je Lionel Mesi u 53. Garet Bejl zaokružio je goleadu 13. pogotkom u sezoni.

Glavni sudija Alehandro Ernandez bio je očajan, osim u poslednjem minutu prvog dela kada je ispravno pokazao direktan crveni karton Robertu zbog udaranja Marsela. Kasnije mu je situacija na terenu izmakla kontroli, mnogo je grešio, a u 75. minutu napravio je najveću grešku. Klasično saplitanje Marsela od Albe nije svirao.

foto: AP

I jedni i drugi imali su odlične prilike. Kristajno Ronaldo bio je raspoložen u prvom poluvremenu, ali se prilikom gola povredio, pa je na odmoru između dva dela igre ostao u svlačionici. Zamenio ga je Asenisio, koji je imao zapaženu ulogu, bio je i asistent kod drugog izjednačujućeg gola.

BONUS VIDEO:

Delije na meču Zvezda - Spartak uprkos zabrani - 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.