PRVI PUT NA TERENU OD POČETKA, ODMAH DVA KOMADA! Jovanović: Sale mi je gurnuo dve vrhunske lopte! (VIDEO)
Đorđe Jovanović, Foto: AP

PRVO PA MUŠKO

PRVI PUT NA TERENU OD POČETKA, ODMAH DVA KOMADA! Jovanović: Sale mi je gurnuo dve vrhunske lopte! (VIDEO)

Đorđe je priznao je da pored zadovoljstva zbog golova, postoji i žal što nisu osvojena sva tri boda

Objavljeno:

Prošlo je godinu ipo dana oda kada je mladi Đorđe Jovanović (19) prvi put nastupio za seniorski tim Partizana, a u subotu je dobio priliku da prvi put staruje meč. Jovanović je pre subotnjeg meča zabeležio 22 nastupa za prvi tim, sve kao rezerva. Po jednom je bio strelac u prvenstvenim mečevima protiv Rada (2:4) i Mačve (1:3) u gostima, prošle jeseni.

Nakon vođstva napretka od 2:0, Saša Ilić je dva puta savršeno pronašao Jovanovića, koji je umeo da iskoristi situacuju i oba puta zatrese mrežu Napretka i izjednači rezultat na 2:2, što se na kraju ispostavilo kao konačan rezultat.

- Saša Ilić mi je proturio dve vrhunske lopte, dao sam dva gola i izuzetno mi je drago zbog toga, posebno zato što su u prethodnih mesec-dva mnogi isticali kako možda nisam igrač za Partizan i kako možda nemam taj kvalitet. Sada sam pokazao svima kako stoje stvari. Naravno, fudbal ide dalje, već sutra se sve zaboravlja - rekao je momak iz Leposavića.

Jovanović je priznao je da pored zadovoljstva zbog golova, postoji i žal što nisu osvojena sva tri boda.

- Nismo uspeli da damo treći gol, iako smo ga silno želeli. Verovatno smo se malo ispraznili posle izjednačenja, jer smo dugo jurili prednost Napretka.

On je konstatovao da je "prvo poluvreme je krivo za sve". - Da nije bilo onako, sigurno bismo pobedili. Ali, nismo na pravi način ušli u utakmicu i Napredak nas je kaznio iz kontri, sa dva gola iz dva šuta.

Nakon izuzetnog izdanja Jovanovića, glavni strateg partizana nije krio zadovoljstvo partijim mladog napadača.

- Odigrao je dobar meč. U prvom poluvremenu se nije mnogo pojavljivao, ali je u drugom bio sjajan - izneo je za kraj Jovanović.

BONUS VIDEO: Delije na meču Zvezda - Spartak uprkos zabrani

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.