SENZACIJA! Željko Buvač napustio Liverpul zbog klupe Srbije na Mundijalu?! (FOTO)
Radost Željka Buvača, Foto: Reuters

KRSTAJIĆ NAŠAO POMOĆ

SENZACIJA! Željko Buvač napustio Liverpul zbog klupe Srbije na Mundijalu?! (FOTO)

Iako iz Fudbalskog saveza Srbije nisu želeli da komentarišu ovu informaciju, potencijalnom pojačanju "orlova" za Rusiju su predočena moguća zaduženja

Objavljeno:

Glavni kandidat za klupu Arsenala, iskusni Banjalučanin, mogao bi da pomaže savetima selektoru "orlova" tokom SP u Rusiji

"Mozak" Jirgena Klopa, srpski stručnjak Željko Buvač, mogao bi lako da završi na klupi reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo u Rusiji, saznaje Kurir.

Željko Buvač i Jirgen Klop
Željko Buvač i Jirgen Klop foto: Reuters

Iako iz Fudbalskog saveza Srbije nisu želeli da komentarišu ovu informaciju, potencijalnom pojačanju "orlova" za Rusiju su predočena moguća zaduženja u štabu Mladena Krstajića i narednih se očekuje njegovo izjašnjenje.

Posao bi, međutim, mogli da pokvare pregovori sa novim klubom. Već je poznato da Buvača mnogi vide kao naslednika Arsena Vengera na klupi Arsenala, ali izvori kažu da je Banjulučanin trenutno bliži ideji da preuzme ekipu Ajntrahta iz Frankfurta, koju će po završetku sezone napustiti Niko Kovač zbog poziva minhenskog Bajerna.

Oba kluba bi verovatno bila protiv tog angažmana, jer bi se plan priprema, kao i prelazni rok, odvijao tokom njegovog boravka na SP u Rusiji.

BONUS VIDEO: Delije na meču Zvezda - Spartak uprkos zabrani

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.