PARTIZAN JURI ZVEZDINO DETE: Posle Stojkovića i Ožegovića ovaj trend postaje sve popularniji! (FOTO)
Žarko Marković u duelu sa Vukašinom Jovanovićem 2015. godine, Foto: Saša Pavlić Koky

KRENULI U NAPAD

PARTIZAN JURI ZVEZDINO DETE: Posle Stojkovića i Ožegovića ovaj trend postaje sve popularniji! (FOTO)

Problem Partizanu može da predstavlja interesovanje drugih klubova, pošto su ekipe iz ruske Premijer lige pokazale interesovanje

Objavljeno:

Partizanov produkt Svetozar Marković ovog proleća pruža sjajne partije u dresu crno-belih koje su prošle veoma zapaženo, pa bi lako moglo da se dogodi i da napusti tim iz Humske.

foto: FK Partizan

Uprava Partizana razmišlja u tom pravcu pa se na listi želja osvajača duple krune u prethodnom prvenstvu, još od ranije, nalazi se Žarko Marković.

Nekadašnji igrač Kairata iz Kazahstana bio je meta Partizana u zimskom prelaznom roku, a pre nekoliko dana kontakti su ponovo uspostavljeni. Žarko Marković je rođen 1987. godine, a sa visinom od 204 cm dominira na štoperskoj poziciji.

foto: Fonet

Zanimljivo da je prve korake načinio u Crvenoj zvezdi, ali nikad nije dočekao debi u prvom timu. Branio je boje Sopota, BASK-a, rumunskog Gaz Metana i Kairata, trenutno je slobodan igrač.

Problem Partizanu može da predstavlja interesovanje drugih klubova, pošto su ekipe iz ruske Premijer lige pokazale interesovanje da ga dovedu, baš kao i Rumuni, odnosno, Kazahstanci.

BONUS VIDEO:

Novak Đoković na druženju sa novinarima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.