OMLADINCI NA TERENU: Zvezda dočekuje Spartak bez publike, a sudija meča je glavni krivac zbog toga što neće istrčati prvi tim, već golobradi mladići! (FOTO)
Nemanja Milić na meču protiv Spartaka, Foto: Fonet

bojkot

OMLADINCI NA TERENU: Zvezda dočekuje Spartak bez publike, a sudija meča je glavni krivac zbog toga što neće istrčati prvi tim, već golobradi mladići! (FOTO)

Meč se igra od 20 časova na stadionu Rajko Mitić bez prisustva gledalaca

Objavljeno:

Spartak iz Subotice odlučio je da večerašnju utakmicu Superlige protiv Crvene zvezde u Beogradu odigra bez igrača kojima preti suspenzija zbog četiri žuta kartona, a šansu će da dobiju igrači sa manjom minutažom i pojedinci iz omladinske škole.

- Kad smo videli da će (ne)pravdu da deli Bojan Nikolić, a poučeni smo iskustvom sa utakmica u Ivanjici i u Subotici na utakmici protiv Vojvodine, kad je delio kartone igračima koji su samo prošli pored njega, odlučili smo da ne rizikujemo. U timu neće biti Nikolića, Čečarića, golmana Ostojića i Torbice jer svima preti suspenzija ukoliko budu dobili javnu opomenu - izjavio je sportski direktor Spartaka Ljubiša Dunđerski.

foto: FK Spartak

On je rekao da je razlog za ovakvu odluku meč narednog kola protiv Radničkog u Subotici. - Utakmica protiv Nišlija za nas je najvažnija i ne želimo da u duelu sa šampionom izgubimo igrače za presudan okršaj. Možda je mogao na teren i roviti Mile Savković, ali bolje je da i njega odmorimo - dodao je Dunđerski, najavivši da će šansu protiv Zvezde dobiti igrači sa manjom minutažom i oni iz omladinskog pogona.

Meč se igra od 20 časova na stadionu Rajko Mitić bez prisustva gledalaca.

BONUS VIDEO:

Novak Đoković na druženju sa novinarima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.