KAD POBEDI CRNOGORCA U SEBI, BIĆE VELIKI IGRAČ! Da je Đukić čitao medije, do sada bi izvršio samoubistvo! (VIDEO)
Foto: Beta

NOVA BOMBASTIČNA KONFERENCIJA KOD CRNO BELIH

KAD POBEDI CRNOGORCA U SEBI, BIĆE VELIKI IGRAČ! Da je Đukić čitao medije, do sada bi izvršio samoubistvo! (VIDEO)

Brutalne reči stratega crno-belih

Objavljeno:

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da njegovim fudbalerima ne sme da nedostaje motiva uprkos tome što više nema šanse za titulu.

- Partizan uvek ima za šta da igra, uvek maksimalno. Svi su motivisani protiv tebe i ti moraš tako ako želiš da ih pobediš i zadovoljiš ljude u klubu, da ih zadovoljiš ili nađeš drugi klub. Motiva ima na pretek, samo ga treba naći. Uvek se nađe motiv da budeš onaj pravi - rekao je Đukić na konferenciji za novinare.

Partizan će u subotu od 18.00 na svom stadionu igrati protiv Napretka u 35. kolu Super lige, petom u plej-ofu srpskog prvenstva.

- Nema lakih protivnika u plej-ofu. Napredak je dobra ekipa koja nas je zadužila. Bićemo motivisani da pobedimo. Potrebna nam je pobeda da se ponovo vratimo na pobednički put - rekao je Đukić.

Miroslav Đukić
Miroslav Đukić foto: Beta/Branislav Božić

Napredak je u dosadašnjem delu sezone pobedio Partizan i igrao nerešeno.

- Sigurno je da su kvalitetni, a na nama je da proverimo da li su toliko kvalitetni. Ako ne pokažete moć i da ste bolji, protivnik raste. Izvešćemo najjači sastav koji možemo. Interes nam je da pobedimo. Ni u jednu utakmicu ne ulazimo sa 'lako ćemo'. Ne treba nama niko ništa da kaže - istakao je Đukić.

Suspendovani za duel sa Napretkom su Marko Janković i Saša Zđelar, a povređeni Vladimir Stojković, Leandre Tavamba, Bojan Ostojić, Armin Đerlek i Luka Cucin.

- Ovo su povređeni, ne znamo da li uvređenih ima - rekao je Đukić u šali uz osmeh.

Upitan šta Jankoviću nedostaje da bi bio veliki igrač, Đukić je imao spreman veoma britak odgovor. Pitanje je jasno bilo inspirisano onim skidanjem dresa protiv Voše.

- Ako uspe da pobedi onog Crnogorca u sebi biće veliki igrač. Potrebno je da shvati kako 90 minuta mora da bude konstantan, da radi za ekipu, jer ima vrhunske kvalitete. Sve je na njemu. On ne mora da se bori ni sa jednim protivnikom, već sam sa sobom. Da popravi pristup - rekao je.

Što se sastava tiče:

- Nećemo imati standardni sastav, ali ko god bude izašao, biće spreman da da maksimum da bismo osvojili tri boda - dodao je trener crno-belih.

FK Partizan
FK Partizan foto: Dado Đilas

Istakao je da "nema problema sa Partizanom", upitan za budućnost u klubu.

- Nemam nikakvih problema s Partizanom, za pet minuta se dogovorim. Nisam ja problem Partizanu, niti Partizan meni - naveo je Đukić.

Pisanje medija komentarisao je rečima:

- Da sam čitao medije, do sada bih jedno tri puta najmanje izvršio samoubistvo. Radim svoj posao, koncentrisan sam - rekao je strateg crno-belih.

BONUS VIDEO! NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA U SVLAČIONICI LIVERPULA: Salah na srpskom opsovao saigrača iz HRVATSKE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.