VEČITI ĆE OPET IZVISITI?! Već su preoteli jednog igrača koga su hteli Zvezda i Partizan, a sad hoće i drugog!
Ivica Iliev i Mitar Mrkela, Foto: Dragana Udovičić

Da li će uspeti?

VEČITI ĆE OPET IZVISITI?! Već su preoteli jednog igrača koga su hteli Zvezda i Partizan, a sad hoće i drugog!

Klub koji je već pretekao dva najveća srpska kluba u borbi za prvo letnje pojačanje se sada nameračio na jop jednog fudbalera koji je bio na meti komšija sa Topčidera

Objavljeno:

I Crvena zvezda i Partizan su u potrazi za napadačem u predstojećem prelaznom roku, i oba kluba su zainteresovana ponovo za istog čoveka - Nikolu Stojiljkovića.

Nakon što su i jedni i drugi izgubili bitku za Andriju Pavlovića, sada bi isto moglo da im se dogodi sa još jednim bivšim centarforom Čukaričkog.

Nikola Stojiljković se već neko vreme pominje kao potencijalno pojačanje Zvezde i Partizana
Nikola Stojiljković se već neko vreme pominje kao potencijalno pojačanje Zvezde i Partizanafoto: Reuters

On sigurno neće ostati u turskom Kajzeriju, gde je bio pozajmljen iz Brage, s obzirom na očajnu sezonu u kojoj je na 11 mečeva postigao samo 1 gol.

Ali isto tako u portugalskom timu ne žele da ga zadrže, a i trener je još prošlog leta insistirao na njegovom odlasku, što je otvorilo šansu za "večite" sa Topčidera da ga vrate u Srbiju makar na jednogodišnju pozajmicu.

Međutim, izgleda da bi i jedni i drugi ponovo mogli da izvise kao i u slučaju Pavlovića, i to od strane istog tima koji im je preoteo povremenog reprezentativca Srbije.

Nikola Stojiljković (desno na slici)
Nikola Stojiljković (desno na slici)foto: Dado Đilas

Rapid iz Beča je pre nekoliko dana potpisao Pavlovića na 3 godine, a sada bi, prema pisanju "O Žoga" hteo da potpiše i njegovo nekadašnjeg partnera iz napada Čukaričkog, Nikolu Stojiljkovića.

Bečki tim, koji vodi Austrijanac srpskog porekla, Goran Đuričin, očigledno je pratio kako su njih dvojica zajedno funkcionisali svojevremeno u špicu "brđana" pod komandom Vladana Milojevića.

Njegova otkupna klauzula je 4.000.000 evra što će malo koji klub pristati da plati, pogotovo posle slabe sezone koju je imao, pa će i Braga morati da smanji potraživanja, a videćemo za koju će se opciju opredeliti.

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.