TOLIKO JAKO NAS BOLI, ALI... Svaka čast Romi na gestu koji je napravila posle polufinala! Dokaz da je veliki klub! (FOTO)
Mohamed Salah i Radža Naingolan u zagrljaju posle meča na "Olimpiku", Foto: Reuters

Svaka čast, Vučice

TOLIKO JAKO NAS BOLI, ALI... Svaka čast Romi na gestu koji je napravila posle polufinala! Dokaz da je veliki klub! (FOTO)

Iako im je bilo mnogo teško, smogli su snage da se ponašaju kao pravi sportsmeni

Objavljeno:

Teško je bilo svima iz Rome i onima kojima je taj klub u srcu nakon eliminacije u polufinalu Lige šampiona od Liverpula, pogotovo nakon svega što se desilo u revanšu, ali to nije uticalo na njihov sportski duh.

Onako kako to mogu da urade samo najveći klubovi i pokažu koliki su sportsmeni, tako su postupili ljudi iz "vučice" po završetku duela na "Olimpiku".

Uz podsećanje koliko im je teško oni su smogli snage ne samo da čestitaju protivniku, već i svom bivšem igraču Mohamedu Salahu, koji ih je uništio u prvom meču na "Enfildu" i poželeli mu sreću u finalu u Kijevu.

- Boli toliko jako što neverovatni san Rome da ode u finale u Kijevu je zavšen, ali ti ćeš biti tamo u bojama svog novog tima. Srećno u finalu Lige šampiona - napisano je na Tviteru rimskog kluba uz sliku Salaha koji nosi pola dresa Rome, a pola Liverpula.

Gest za primer!

BONUS VIDEO: Radnički - Zemun, borba za titulu na Crvenom krstu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.