KATASTROFA ZA PROTIVNIKA SRBIJE NA MUNDIJALU: Najbolji strelac zaradio teške povrede i prelome na licu! Ne ide u Rusiju?!
Marko Urenja je zadobio teške povrede i prelome na licu, Foto: Reuters

Male su šanse da bude spreman

KATASTROFA ZA PROTIVNIKA SRBIJE NA MUNDIJALU: Najbolji strelac zaradio teške povrede i prelome na licu! Ne ide u Rusiju?!

Njegov odlazak na Svetsko prvenstvo je trenutno pod velikim znakom pitanja

Objavljeno:

Veoma važne vesti za fudbalsku reprezentaciju Srbije stižu sa severnoameričkog kontinenta, a tiču se protivnika u grupi na Svetskom prvenstvu.

Kostarika je po svemu sudeći ostala bez svog najboljeg napadača, Marka Urenje, za Mundijal u Rusiji.

Marko Urenja je najbolji strelac Kostarike
Marko Urenja je najbolji strelac Kostarikefoto: Reuters

Centarfor Los Anđelesa je na meču protiv Sijetla u jednom sudaru s protivnikom zadobio teške povrede i prelome kostiju lica zbog čega će morati hitno na maksilofacijalnu hirurgiju.

Prve prognoze kažu da će pauza trajati minimum mesec dana, a možda i više, pa se iz tog razloga uvukla zebnja u kostarikansku javnost. Pogotovo, što će se definitivna procena oko njegovog povratka na teren znati u petak nakon hirurškog zahvata.

Marko Urenja će morati da pauzira minimum mesec dana
Marko Urenja će morati da pauzira minimum mesec danafoto: EPA/Jose Manuel Vidal

Malo je reći da je Urenja jedan od najvažnijih, a moguće i najvažniji igrač u timu "zlatnih dečaka", jer je u kvalifikacijama bio najbolji strelac ekipe, dao je ključne golove protiv SAD i Meksika, a sigurno je da nema adekvatnu zamenu.

Srbija i Kostarika igraju prvi meč u grupi, 17. juna na stadionu u Samari, a taj susret bi uveliko mogao da odmah odluči sudbinu dva tima, pre duela sa znatno jačima, Švajcarskom i Brazilom.

BONUS VIDEO: OPŠTE LUDILO! Ovako su fudbaleri Zvezde do rane zore slavili titulu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.