ZVEZDIN PRVI PIK: Igrač koji bi na Marakani prosto eksplodirao, a Milojević je važna karika u njegovom dovođenju! (FOTO) (VIDEO)
Nemanja Maksimović i Nikola Stojiljković, Foto: Dado Đilas

IZGLEDA REALNO

ZVEZDIN PRVI PIK: Igrač koji bi na Marakani prosto eksplodirao, a Milojević je važna karika u njegovom dovođenju! (FOTO) (VIDEO)

Rešen je da pronađe klub u kojem će ponovo imati ulogu standardnog prvotimc

Objavljeno:

Da li je sada konačno vreme da Nikola Stojiljković zaduži opremu Crvene zvezde?

Bivši napadač Rada i Čukaričkog nalazi se na meti Večitih rivala Crvene zvezde i Partizana, a Mondo saznaje da je bliži dogovoru sa crveno-belima

Milojević i Stojiljković sarađivali su na Banovom brdu kada je Čukarički osvojio Kup Srbije i bio trećeplasiran u Superligi, pa 25-godišnji Nišlija veruje da bi trener Zvezde mogao da mu "oživi" karijeru kao što je to proteklih meseci učinio Aleksandru Pešiću, Filipu Stojkoviću, Vujadinu Saviću...

foto: Reuters

Stojiljković je imao odličan početak u Bragi, koji mu je doneo i status A reprezentativca, međutim usledila je nešto slabija druga sezona, a onda i pozajmica u turski Kajzeri, gde se nije naigrao.

Iako ima ugovor sa Portugalcima do kraja juna 2020, rešen je da pronađe klub u kojem će ponovo imati ulogu standardnog prvotimca.

Mondo takođe saznaje da je Stojiljković već razgovarao sa predstavnicima Zvezde i Partizana, a trenutno je mnogo bliži odluci da prihvati uslove novog šampiona.

BONUS VIDEO:

Delije prozivaju pesmom Novih fosila Grobare sa južne tribine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.