ZVEZDA REŠILA: Proslava titule počinje na Kosovu! (VIDEO)
Delije prilikom prethodnog gostovanja Crvene zvezde u Gračanici, Foto: crvenazvezdafk.com

Nastavlja se tradicija

ZVEZDA REŠILA: Proslava titule počinje na Kosovu! (VIDEO)

Crveno-beli će do kraja sezone imati svojevrstan tur kroz Srbiju ovenčani šampionskom titulom

Objavljeno:

Crvena zvezda nastavlja sa svojom tradicijom gostovanja na Kosovu i Metohiji na kraju sezone, pa će tako i ove godine novi šampion Srbije putovati u Gračanicu na odmeravanje snaga sa lokalnim timom.

Crveno-beli će 9. maja posetiti Gračanicu gde će odigrati prijateljsku utakmicu u sportskom centru „Dragan Džajić“ sa istoimenim klubom.

Karte za ovu utakmicu već se nalaze u prodaji, a sav prihod namenjen je pedijatriji, odnosno porodilištu bolnice u Gračanici u kojima se rađa mnogo dece, a uslovi su veoma loši.

Zvezda će gostovanje južnoj srpskoj pokrajini iskoristiti za početak proslave nedavno osvojene titule. Naime, prva prava proslava biće organizovana upravo u Gračanici, potom se „slavlje“ seli u Novi Sad, a vrhunac Zvezdinog slavlja zakazan je za poslednje prvenstveno kolo kada će Crvena zvezda na svom stadionu dočekati Voždovac.

Ovo će biti četvrto uzastopno gostovanje Crvene zvezde južnoj srpskoj pokrajini. Svakog proleća, počevši od 2015. godine, klub sa Marakane je obradovao svoje navijače na Kosovu i Metohiji i prilikom svake posete im je upriličen fenomenalan doček.

BONUS VIDEO: Čuvar reda posmatra situaciju na severnoj tribini 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.