BISER KOJI SE PRETVORIO U KLOVNA: Stvari koje radi na terenu više priliče cirkuzantu nego profesionalnom fudbaleru! (VIDEO)
Mario Baloteli, Foto: AP

nastavlja po starom

BISER KOJI SE PRETVORIO U KLOVNA: Stvari koje radi na terenu više priliče cirkuzantu nego profesionalnom fudbaleru! (VIDEO)

Izgleda da se nikada neće opametiti

Objavljeno: 18:42h

Nakon postignutog izjednačujućeg gola iz jedanajsterca za ekipu Nice protiv Strazbura, Mario Baloteli je po ko zna koji put pokazao zašto nikada nije postao fudbalska veličina, za koju su ga svi predstavljali u ranim godinama njegove profesionalne karijere. E, baš te negativne odlike koje su krasile tada mlađanog fudbalera su idalje prisutne, što moramo priznati da je veliko razočarenje, jer je tada imao opravdanje u svojim godinama, ali danas ta priča više ne pije vodu.

Super Mario je sada već odrastao čovek, ali se na terenu i van njega prečesto ponaša kao tinejdžer kojeg je počeo da drma pubertet. Svet je mogao da bude njegovo igralište, imao je sav potencijal, ali umesto da je postao novi fudbalski "bog", Mario je postao primer klincima kako se ne treba ponašati i šta treba da radiš ako želiš da spališ sve mostove koje će te odvesti u legedu.Ali onu pozitivnu .

BONUS VIDEO: Fanovi dočekali Novaka u Barseloni

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.