PARTIZANOV BISER IPAK IDE NA LETO?! Svetozar Marković kreće stopama Aleksandra Mitrovića! (VIDEO)
Foto: FK Partizan

DOŠLI DA GA VODE...

PARTIZANOV BISER IPAK IDE NA LETO?! Svetozar Marković kreće stopama Aleksandra Mitrovića! (VIDEO)

Pričalo se o Mančesteru i mnogim evropskim velikanima, ali...

Objavljeno:

Ako postoji išta pozitivno što može da se izvuče iz ove sezone, a da nije prezimljavanje u Ligi Evrope, to je uvođenje Luke Cucina, Armina Đerleka, ali posebno Svetozara Markovića u prvi tim Partizana.

Od kada je ušao u prvu postavu, momak slavnog imena i prezimena stekao je veliko poverenje trenera Miroslava Đukića i možda izuzev utakmice protiv Vojvodine, kada je trebalo bolje da reaguje kod drugog gola, ostavio je fantastičan utisak.

A, sada, kako prenosi TV Arenasport, skauti belgijskog Anderlehta doputovali su u Beograd tokom prošle nedelje i da su u Humskoj gledali Markovića u utakmici protiv Radničkog iz Niša, kada je gotovo ceo tim Partizana ostavio odličan utisak u pobedi od 3:1.

Ukoliko je njihovo interesovanje zaista takvo kakvim se čini, Belgijanci bi možda tokom leta mogli da krenu kupovinu, ali za koju bi, prema rečima Partizanovih čelnika, morala da košta preko 5.000.000, jer su u intervjuu za Espreso.co.rs pre par meseci rekli da nikoga od talenata neće prodavati dok ne dostigne tu cenu.

Podsetimo, Anderleht je već poslovao sa Partizanom priikom angažovanja Aleksandra Mitrovića u leto 2013. godine i taj transfer je vredeo baš pet miliona evra.

Videćemo, videćemo... Para vrti gde burgija neće... Uvek je tako bilo!

BONUS VIDEO: UMALO DA MU JE ODŠRAFI! Loptica od 155 km/h ga udarila u PRAVO U GLAVU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.