U ITALIJI PLJUŠTALI GOLOVI, ALI I CRVENI KARTONI: Viola razbila Napoli i donela titulu Juventusu! (VIDEO)
Serija A, Foto: Reuters

35. kolo serije A

U ITALIJI PLJUŠTALI GOLOVI, ALI I CRVENI KARTONI: Viola razbila Napoli i donela titulu Juventusu! (VIDEO)

Viđeno čak 30 golova i tri crvena kartona na mečevima italijanskog šampionata

Objavljeno: 22:43h

U meču kola Serije A sastali su se Fiorentina i Napoli.

Napoli je veče pre meča saznao da više nema šanse za titulu, što je izgleda negativno uticalo na ekipu iz Napulja, pa su meč izgubili sa 3:0 i isti završili sa 10 igrača.

Meč za Napoli je upropastio Kulibali u osmom minutu utakmice, kada je zbog nepoterebnog i nopreznog starta isključen sa meča. Fiorentina je već u prvom delu igre prikazala da je bolja i zainteresovanija ekipa pa je u 34. minutu meča povela golom Simeonea. Dobar momentum su preneli i udrugo poluvreme pa su drugim golom istog igrača u 62. minutu povećali prednost na 2:0. Žuti kartoni su pljuštali na sve strane, vodio se pravi mali rat na terenu.

Tačku na pobedu i dobru partiju tima iz Firence stavio je u nadoknadi vremena, trećim golom Simeone, koji je na kraju zasluženo poneo zvanje najboljeg igrača utakmice.

Fudbaleri Krotonea pobedili su na svom terenu Sasuolo sa 4:1, u utakmici 35. kola italijanskog prvenstva.

Po dva gola postigli su Marselo Trota, u trećem i 31. minutu, i Simi u 16. i 89. minutu. Jedini gol za Sasuolo postigao je Domeniko Berardi u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena iz jedanaesterca.

Krotone je tri poslednje utakmice bez poraza i posle druge vezane pobede zauzima 14. mesto na tabeli sa 34 boda. Krotone ima pet bodova više ali i utakmicu više od Spala, koji je prvi ispod crte, u zoni ispadanja. Sasuolo je 13. na tabeli sa 37 bodova.

Fudbaleri Milana pobedili su na gostujućem terenu Bolonju sa 2:1, u utakmici 35. kola italijanskog prvenstva i zadržali šanse za plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Milan je poveo u 34. minutu golom Hakana Čalhanoglua, a prednost je udvostručio Đakomo Bonaventura u prvom minutu nadoknade vremena prvog poluvremena, na dodavanje Čalhanoglua. Gol za Bolonju postigao je Sebastijan De Majo u 74. minutu.

"Roso-neri" su sedmi na tabeli sa 57 bodova i imaju bod manje od Atalante na šestom mestu, koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Bolonja je 12. na tabeli sa 39 bodova.

Fudbaleri Spala osvojili su važne bodove u borbi za opstanak, pošto su na gostovanju pobedili Veronu sa 3:1.

Verona je povela u 13. minutu golom Matije Velotija, a izjednačio je Mohames Fareš autogolom u petom minutu nadoknade prvog poluvremena. Vodeći gol za Spal postigao je Felipe u 72. minutu, a pobedu je obezbedio Jasmin Kurtić golom u trećem minutu nadoknade vremena.

Spal je posle šeste pobede u prvenstvu izašao iz zone ispadanja, zauzima 17. mesto sa 32 boda i ima bod više od Kjeva, koji je prvi ispod crte. Verona je pretposlednja sa 25 bodova i čeka je teška borba za opstanak.

Atalanta je kao domaćin pobedila Đenovu sa 3:1 i zadržala šesto mesto na tabeli, Sampdorija je sa 4:1 u Đenovi pobedila Kaljari, dok je Benevento osvojio bod protiv Udinezea, 3:3.

SERIJA A - 35. KOLO

Subota: Roma - Kjevo 4:1

Inter - Juventus 2:3

Nedelja: Krotone - Sasuolo 4:1 (Trota 4, 31, Nvankvo 16, 89 - Berardi 45+2)

Sampdorija - Kaljari 4:1 (Prat 7, Kvaljarela 26, Kovnacki 45+4, Ramirez 87 - Pavoleti 49)

Atalanta - Đenova 3:1 (Barou 16, Kristante 22, Iličić 74 - Veloso 81)

Bolonja - Milan 1:2 (De Majo 74 - Čalhanoglu 34, Bonaventura 45+1)

Verona - SPAL 1:3 (Valoti - Fares 45+5 autogol, Felipe 72, Kurtić 90+3)

Benevento - Udineze 3:3 (Viola 23, Koda 76, Sanja 90 - Vidmer 13, Lazanja 78, 79)

Fjorentina - Napoli 3:0 (Simeone 34, 62, 90+3) Torino - Lacio 0:1

(Sergej Milinković Savić 56)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Radnički - Zemun, borba za titulu na Crvenom krstu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.