JOVIČIĆ USRED SLAVLJA RASTUŽIO DELIJE: Vezista Zvezde prelepim gestom podsetio na događaj koji je rasplakao Srbiju! (FOTO)
Branko Jovičić, Napredak - Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

tuga...

JOVIČIĆ USRED SLAVLJA RASTUŽIO DELIJE: Vezista Zvezde prelepim gestom podsetio na događaj koji je rasplakao Srbiju! (FOTO)

Napredak je pao tek u finišu golovima Krstičića i Pešića, pa je pravo slavlje moglo da počne sa mnogobrojnim navijačima koji su napunili južnu tribinu

Objavljeno:

Crvеna zvezda je pobedom u Kruševcu osvojila novu titulu šampiona Srbije!

Napredak je pao tek u finišu golovima Krstičića i Pešića, pa je pravo slavlje moglo da počne sa mnogobrojnim navijačima koji su napunili južnu tribinu.

Jedan od junaka crveno-bele titule Branko Jovičić je napustio teren na poluvremenu zbog povrede, ali po fotografijama iz svlačionice po završetku meča može se zaključiti da povreda nije teže prirode, i da će sa njim biti sve u redu.

Ali, Jovičić je i u slavlju pokazao da je veliki čovek pošto je na sebi imao majicu sa likom pokojnog Vlade Dimitrijevića takođe igrača Zvezde koji je preminuo na treningu 2001. godine.

Објава коју дели Branko Jovicic? (@bakula33) дана

Jovićić i Dimitrijević su rođeni u istom gradu, Raški, i ovim potezom je Jovičić posvetio titulu preminulom drugaru iz mlađih dana. Veliki gest fudbalera Crvene zvezde i za svako poštovanje!

BONUS VIDEO: Ovako su Delije dočekale početak meča sa Napretkom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.