ON NIJE BISER, ON JE DRAGI KAMEN! Dejan Joveljić je ponovo u centru pažnje, prosto je neverovatno šta je sada postigao! (VIDEO)
Slavlje Joveljića sa saigračima nakon postignutog gola, Foto: fkcrvenazvezda.com

Čeka ga svetla budućnost

ON NIJE BISER, ON JE DRAGI KAMEN! Dejan Joveljić je ponovo u centru pažnje, prosto je neverovatno šta je sada postigao! (VIDEO)

Mladi Joveljić nastavlja da teroriše protivničke golmane

Objavljeno:

U 24. kolu omladninske fudbalske lige Srbije, na Omladinskom stadionu na Karaburmi, sastali su se Crvena zvezda i OFK Beograd.

Omladinci Zvezde su rešili meč u svoju korist rezultatom 3:1, a najbolji pojedinac i strelac dva gola bio je fantastični Dejan Joveljić, koji je još jednom pokazao kakvog bisera u svojim redovima poseduje Crvena zvezda.

Joveljić je bio strelac drugog i trećeg gola za svoju ekipu, a tokom celog meča je baš on bio centralna figura od koje su kretale sve akcije i oko koje se konstruisala cela igra crveno-belih.

Ovim sjajnim izdanjem nas je Jovelja još jedanput podsetio kakav dragulj poseduje Crvena zvezda i da ne moramo da brinemo o napadaču koji će nositi dres A selekcije Orlova u budućnosti. Ako Joveljić nastavi da se razvija ovim tempom, Srbija bi konačno trebala da ima klasu od napadača nakon godina kuburenja na najisturenijoj poziciji u timu.

BONUS VIDEO: Radnički - Zemun, borba za titulu na Crvenom krstu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.