LETI MITAR NEBU POD OBLAKE I NOSI FULAM U PREMIJER LIGU! Pa, šta i ako je možda bio ofsajd?! (VIDEO)
Foto: Printscreen:streamable.com

nezaustavljiva gol mašina

LETI MITAR NEBU POD OBLAKE I NOSI FULAM U PREMIJER LIGU! Pa, šta i ako je možda bio ofsajd?! (VIDEO)

"Kolibari" Slaviše Jokanovića su zabeležili novu pobedu koju im je doneo srpski napadač

Objavljeno:

Fulam je pobedio, Aleksandar Mitrović je dao gol, "kolibari" sa Slavišom Jokanovićem na čelu su ponovo drugi i na poziciji koja vodi u Premijer ligu!

Nezaustavljiv je srpski reprezentativac u dresu ekipe iz zapadnog Londona i on je ta sila koja je gura i vuče ka najjačem rangu takmičenja u Engleskoj.

Sada je pod njegovim naletom pao i Sanderleng koji se dugo borio, odolevao, ali na kraju, uz malu pomoć sudija, Fulam je slavio 2:1 i upisao značajna nova tri boda.

Gol odluke postigao je ko drugi nego 24-godišnji napadač iz Smedereva koji se u 76. minutu posle centaršuta vinuo pod oblake i dovoljno zakačio glavom loptu da ona uđe u mrežu.

Doduše, izgleda da je svemu tome prethodila ofsajd pozicija u kojoj se nalazio, ali s obzirom na to kakvu opsadu gola su vršili igrači sa "Krejven kotidža" ne može se reći da je nezaslužena pobeda.

A prethodno je gubila ekipa Slaviše Jokanovića golom koji je za "crne mačke" postigao Asor. Tek u drugom poluvremenu je Fulam počeo da igra kako nas je navikao ovog proleća i onda je stiglo izjednačenje preko Pijazona, a konačni rezultat je postavljen na već opisan način.

Sada će svi navijači "kolibara" navijati za Hal da iščupa makar bod Kardifu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.