KO SE VRAĆA PRE POLUFINALA KUPA, A KO NE?! Ovo je bilans Partizanovih povreda, Grobarima se neće svideti vesti koje stižu iz Humske! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

TEŠKA PRIČA

KO SE VRAĆA PRE POLUFINALA KUPA, A KO NE?! Ovo je bilans Partizanovih povreda, Grobarima se neće svideti vesti koje stižu iz Humske! (VIDEO)

Tri takmičenja u kojima je klub učestvovao uzela su danak

Objavljeno:

Ne pamti se da je Partizan imao ovoliko povređenih igrača u isto vreme, kao što je slučaj sada pred kraj ove naporne sezone.

Tri takmičenja u kojima je učestvovao uzela su danak.

Povodom toga oglasio se i klupski doktor Ilija Rosić, koji je prethodnih dana imao pune ruke posla.

Počeo je od Luke Cucina, koji je operisao metatarzalnu kost.

- Operisao ga je profesor Marko Mugaširović na Kliničkom centru. Dobio je tretman lečenja pete metatarzalne kosti ugradnjom šrafa, koja omogućava da se ne ponovi ista povreda, kako se dogodilo kod Kojića. To je ustaljena metoda, a na terenu bi trebalo da bude za dva meseca - jasan je Rosić.

Što se tiče Stojkovića?

- Stojketu je bolje. Po našim predviđanjima tretman ide u dobrom pravcu, ali ne mogu sa preciznošću da tvrdim zbog utakmice polufinala Kupa. Sledeće nedelje ćemo napraviti snimak, ali za sada je dobro.

Leandre Tavamba?

- On je povredio lateralni ligament kolena, i tu ćemo morati da kontrolišemo sledeće nedelje, da bismo videli da li je spreman za revanš sa Čukom na našem stadionu.

Ono što je prirodno u sportu su i infekcije i virusi, a upravo jedan takav je zahvatio Milana Mitrovića, pa je zbog njega na teren morao Marko Jevtović.

- Pola sata pred polazak mi se požalio da je malaksao, ima temperaturu, tako da smo morali odmah da reagujemo, rekao sam šefu, koji je odmah pozvao Vulićevića. On čak nije ni bio u karantinu, dobro je da se odmah odazvao. I on ima taj mali otok, koji ga pomalo limitira, ali je veliki profesionalac i trebalo bi da sve bude u redu - zaključio je dr Rosić.

BONUS VIDEO: Milan Borjan odgovara na uvrede Grobara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.