Bufon o krizi Stare dame: Ovde niko nije upirao u pojedinca zbog poraza, a to se neće ni desiti dokle god sam ja kapiten!
Đanluiđi Bufon, Foto: Reuters

otvoreno o svemu

Bufon o krizi Stare dame: Ovde niko nije upirao u pojedinca zbog poraza, a to se neće ni desiti dokle god sam ja kapiten!

Juventus je prošle nedelje imao šest bodova više od Napolija i bio je siguran na prvom mestu na tabeli, ali je od tada odigrao nerešeno 1:1 protiv Krotonea i izgubio je sa 0:1 od Napolija

Objavljeno:

Golman fudbalera Juventusa Đanluiđi Bufon rekao je da njegova ekipa mora da ostane mirna posle nedavnih loših rezultata, pošto je i dalje vodeća u šampionatu, i da je njena obaveza da prednost na tabeli sačuva do kraja.

Juventus je prošle nedelje imao šest bodova više od Napolija i bio je siguran na prvom mestu na tabeli, ali je od tada odigrao nerešeno 1:1 protiv Krotonea i izgubio je sa 0:1 od Napolija.

Crno-beli u subotnji derbi sa Interom u Milanu ulaze sa bodom prednosti nad Napolijem, četiri kola pre kraja.

- Bacili smo pet veoma važnih bodova u poslednjim utakmicama, ali i dalje smo na prvom mestu na tabeli, mada sa blagom prednošću. To moramo da sačuvamo do kraja sezone. To je naš cilj i naša dužnost - rekao je Bufon.

Italijanski mediji preneli su da je Bufon imao žestoku raspravu u svlačionici sa klupskim kolegom Medhijem Benatijom, posle poraza od Napolija u nedelju, golom u završnici utakmice. Bufon je navodno bio ljut na Benatiju i krivio ga je zbog greške koja je prethodila golu Napolija.

foto: EPA

Bufon je rekao da je to "izmišljeni trač".

- To su pokušaji da se destabilizuje okruženje i da se potkopa samopouzdanje i zajedništvo ekipe. Niko, za vreme mojih 17 godina u Juventusu, nije uperio prst u saigrača i krivio ga za poraz, i to se nikada neće dogoditi dok sam ja kapiten ove ekipe - naveo je legendarni golman.

Juventus ove sezone pokušava da osvoji sedmu uzastopnu titulu u Seriji A.

- Utakmica protiv Intera je odlučujuća, ali to će biti i dueli protiv Bolonje, Rome i Verone. Takođe, igramo i u finalu Kupa - naveo je Bufon.

BONUS VIDEO: SLUČAJNOST ILI GREŠKA U MATRIKSU? Da li je moguće da se u NBA dešavaju ovakve situacije?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.