Lalatović prekršio propise Superlige, legenda Zvezde bila delegat meča i nije reagovala! (FOTO) (VIDEO)
Nenad Lalatović sa sinovima na meču Crvena zvezda - Čukarički, Foto: crvenazvezdafk.com

Propisi se moraju poštovati

Lalatović prekršio propise Superlige, legenda Zvezde bila delegat meča i nije reagovala! (FOTO) (VIDEO)

Ma koliko se činilo da ovo nije toliko značajno, ipak su pravila pravila i moraju se poštovati kada je u pitanju najviši rang takmičenja

Objavljeno:

U neku ruku svečarskoj atmosferi na utakmici između Crvene zvezde i Čukaričkog odigranoj u sredu, podlegli su svi, a zbog toga je grubo prekršen jedan od propisa Superlige Srbije.

Trener "brđana" Nenad Lalatović je poveo svoje sinove na utakmicu obučene u dresove Crvene zvezde i izašao sa njima na teren, ali umesto da nakon toga deca pređu na atletsku stazu ili na tribine, ona su ostala na tehničkoj klupi gostiju.

Samim time su prekršene Propozicije takmičenje po kojima na tehničkoj klupi mogu sedeti jedino licencirani predstavnik kluba, licencirani pomoćni treneri sa amblemom kluba, lekar i fizioterapeut u sportskoj opremi kluba.

Stanislav Karasi je bio delegat na meču Crvena zvezda - Čukarički
Stanislav Karasi je bio delegat na meču Crvena zvezda - Čukaričkifoto: Dragan Kadić

Ipak, ovaj propust je prošao neopažen i od delegata utakmice Stanislava Karasija, takođe nekadašnjeg prvotimca crveno-belih, a sada sportskog radnika, koji nije objasnio Lalatoviću da mališani ne mogu da sede na tom mestu.

Bez obzira na sve što je ova utakmica nosila sa sobom, i što je atmosfera bila kakva je bila, ipak ne bi smelo biti nikakvih popusta, bez obzira na kontekst, jer pravila su pravila i moraju se poštovati.

Sa druge strane, verujemo da će Lalatovićevi naslednici pamtiti ovaj dan do kraja života, pogotovo kada su dobili aplauz od Delija na poluvremenu kada ih je tata poveo u tunel i onda ih podigao da mahnu navijačima Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Radnički - Zemun, borba za titulu

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.