PEREZ NASTAVLJA PO STAROM: Ko će biti novi Ronaldov partner  u napadu Kraljevskog kluba?!
Foto: Reuters

Real sprema transfer bomBu

PEREZ NASTAVLJA PO STAROM: Ko će biti novi Ronaldov partner u napadu Kraljevskog kluba?!

Da li će 200.000.000 miliona biti dovoljno da zadovolji šeika

Objavljeno:

Real Madrid cele sezone ima velikih problema u napadačkoj liniji. Benzema je potpuno van forme, Bejl (Postoji mogućnost prelaska u Bajern) se cele sezone muči sa povredama dok je Ronaldo jako loše počeo sezonu ali se na sreću trgao i vratio na njegov prepoznatljiv nivo igre. Ali ispostavilo se da to neće biti dovoljno da se ova godina označi kao uspešna (''fleku'' bi jedino moglo da opere osvajanje Lige šampiona), pa se Perez brže bolje odlučio da odreši kesu i nadje novog napadača ili možda čak i dva.

foto: Reuters

Nakon spekulacija da je Real rešen da dovede fantastičnog Salaha, stigla je nova informacija da predsenik Reala sprema ponudu tešku 200 miliona, ali ovaj put za neverovatnog Kilijana Mbapea.

Real je već jednom izdvojio 180 ''milki'' za Kilijana ali ih je PSŽ pretekao i potpisao sjajnog francuza na pozajmicu iz Monaka sa mogućnošću otkupa ugovora, što su na kraju i uradili.Tako je Kraljevski klub ostao kratkih rukava u toj situaciji.

Medjutim neće se tu zaustaviti, pa se sada očekuje odgovor čelnika Pariškog tima na unosnu ponudu ''Kraljevića''. Medjutim ako se uzme u obzir ko su vlasnici PSŽ-a, i da će ovog leta vrlo moguće ostati bez Nejmara, Real će morati još malo da odreši kesu nebi li doveli Francuza u svoje redove.

foto: Fonet/AP

Nakon izdanja Mohameda Salaha u prvoj utakmici polufinala Lige Šampiona, možemo očekivati da će Real svakog minuta uputiti "konkretnu'' ponudu čelnicima Liverpula za usluge sjajnog egipćanina. Bilo kako bilo, Madridski gigant će sledeće sezone imati novog napadača, a da li će to biti Salah ili Mbape ili možda obojica, ostaje da vidimo u narednim nedeljama.

BONUS VIDEO: Radnički - Zemun, borba za titulu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.