Đukić: Niko iz uprave mi nije rekao ko mora da igra, nemam privilegovane igrače!
Miroslav Đukić na pres konferenciji, Foto: FK Partizan

ISKREN

Đukić: Niko iz uprave mi nije rekao ko mora da igra, nemam privilegovane igrače!

Fudbaleri Partizana u četvrtak dočekuju Radnički iz Niša u utakmici 33. kola Superlige Srbije

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da očekuje atraktivnu utakmicu protiv Radničkog iz Niša i dodao da će crno-beli pokušati da se revanširaju za nedavni poraz na Čairu.

- Očekujem atraktivnu utakmicu. Radnički je ekipa koja ima velike ambicije, koja želi da igra u Evropi i zato očekujem otvorenu, napadačku utakmicu. I oni moraju da idu na pobedu, očekujem dobru utakmicu i da će navijači moći da uživaju - rekao je Đukić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana u četvrtak dočekuju Radnički iz Niša u utakmici 33. kola Superlige Srbije.

Čair
Čair foto: Filip Plavčić

Radnički je nedavno slavio protiv crno-belih na Čairu.

- To je motiv više. Mnogo nas je boleo taj poraz, još nas boli i to će biti motiv više da uđemo pobednički u utakmicu - rekao je Đukić.

Partizan je drugi na tabeli domaćeg šampionata sa 36 bodova, dok je Radnički četvrti sa 28.

- Mi gledamo i gore i dole (na tabeli). Kao što prvo mesto još nije matematički obezbeđeno, tako nije ni drugo. Moramo da pobeđujemo ako se naš najveći rival opusti, ali i da ne damo opciju ovima ispod da nas prestignu - rekao je Đukić.

Đukić za meč protiv Radničkog ne može da računa na povređene Vladimira Stojković, Luku Cucina i Bojana Ostojića, dok su ostali zdravi i spremni.

FK Partizan
FK Partizan foto: Dado Đilas

Novinare je zanimalo i da li je bio obavešten o sastanku sportskog direktora Ivice Ilieva s pojedinim fudbalerima.

- Sportski direktor je po poziciji iznad mene i nije sporno da se sastaje s igračima. Nije ništa problematično - rekao je Đukić.

Đukić je potvrdio da golman Vladimir Stojković mora da odustvuje desetak dana (menjaće ga Marko Jovičić), da su povređeni bekovi Luka Cucin (kraj sezone) i Nemanja G. Miletić (neizvesno kad se vraća), ali da se u kombinaciju za tim, posle suspenzije zarađene u derbiju, vraća Sejduba Suma, kao i da će uz levu aut liniju, u odbrani, dejstvovati Nemanja Antonov.

- Zadovoljan sam kako je igrao protiv Čukaričkog. Dugo ga nije bilo u timu, ali je sve vreme odlično trenirao, nikad se na njemu nije primećivalo nezadovoljstvo. Pokazao je da mu je mesto u Partizanu, nemam problema da mu dam šansu. Svi momci su imali priliku tokom sezone, nikome nisam ništa poklonio, sami su izborili za status. Igraju oni koji se pokažu na treninzima. Nemam privilegovane igrače, niti mi je neko iz uprave rekao kako neko mora da igra. Samo da znate, ono za SMS poruke nije tačno - negirao je Đukić glasine da je tokom polufinalnog duela sa Čukaričkim dobio „savet“ čelnika kluba da promeni Miroslava Vulićevića.

Utakmica Raprtizan - Radnički igra se sutra od 18.00 na stadionu u Humskoj.

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.