20.000 FANATIKA LOMILO PO NAPULJU CELU NOĆ! Šta će tek biti ako Napoli osvoji titulu?! (VIDEO)
Slavlje na ulicama Napulja, Foto: EPA/CESARE ABBATE

ŽURKA DO JUTRA

20.000 FANATIKA LOMILO PO NAPULJU CELU NOĆ! Šta će tek biti ako Napoli osvoji titulu?! (VIDEO)

Spavanja nije bilo, teško da je iko od njih otišao na posao...

Objavljeno:

Posle možda presudne pobede Napolija nad glavnim konkurentom za titulu, ekipom Juventusa, na Napuljskim ulicama je nastao totalni haos u pozitivnom smislu. Oduševljenje i eksplozija emocija su prekinule atmosferu dosadne utakmice koja je u 90 minutu rešena golom Kalidua Kulibalija, što je na ulicama Napulja pokrenulo nezapamćeno slavlje.

Navijači su dočekali svoje heroje na aerodromu, a onda su povorkom motora ispratili autobus do centra grada, gde je bio epicentar slavlja.

Preko 20.000 fanatika čekalo je svoje ljubimce. Vatromet, navijanje i ostatak pirotehničkog asortimana su ispunjavali svaki ćošak grada... Potpuno ludilo!

Trenutna razlika između dve najbolje plasirane ekipe iznosi samo jedan bod, a do kraja prvenstva Stara dama će igrati protiv Intera i Rome na gostujućem terenu, znači gostovaće ekipama koje napadaju Ligu šampiona. Posao koji ih očekuje će biti više nego težak, ali posle poraza od Napolija sebi nesmeju da dozvole više nijednu grešku pa je imperativ pobede na prvom mestu.

Napoli će, s druge strane, do kraja prvenstva imati tri "lakše" utakmice, a u sledećem kolu očekuje ih gostovanje kod Fiorentine kao najteža utakmica.

Zamislite samo šta bi se desilo u Napulju u slučaju da Napoli osvoji titulu, ako su ovakvu feštu priredili sada, šta li nas tek očekuje u slučaju overe zvanja šampiona.

BONUS VIDEO: Radnički - Zemun, borba za titulu na Crvenom krstu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.